''Her şey ortada''

''Her şey ortada''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, grupta daha erken olduğunu hatırlatıp, iç sahada çıkacakları maçları anımsattı.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, şanslarının halen açık olduğunu vurguladı. Manchester United’a kaybetmenin normal olduğuna değinen Hollandalı, “Her şey ortada. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil. Ama nasıl olduğu problem” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, penaltılar sonrası şekillenen oyunda yaptıkları hatalara vurgu yaptı. Manchester United’a karşı yaptıkları basit hatalara değinen Advocaat, “İlk 30 dakikada maç dengede gitti. Çok fazla pozisyon vermedik. Manchester United’a karşı böyle goller yerseniz, pozisyon yaratırlar size. Topu aldırırsanız, daha fazla gol de atabilirler” dedi.

Mücadeledeki tek olumlu yanın Van Persie olduğunu belirten Hollandalı hoca, “4. golden sonra maç bizim için bitti. Sonra rakibimizi daha iyi karşılamayı seçtik, çünkü daha fazla gol atabilirlerdi. Robin’in 4-1’i bulan golü atması tek sevindirici gelişmeydi” diye konuştu.

‘Oyuncular anlatacak’

Takımda oyuncularıyla farklı bir toplantı yapacağını aktaran tecrübeli hoca, sözü öğrencilerine bırakacağını söyleyip, “Oyuncularımızın kendi aralarında konuşması iyi olacaktır. Normalde hep ben konuşuyorum. Oyuncularımın benim yerime konuşması daha önemli olacak. Mesela bazı oyuncularımız geçen sene iyi işler çıkarmışlar, ama şu anda iyi değiller. Bunun sebebini bilmek istiyorum. Takımımızla her konuyu konuşmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi’nde henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurgulayan 69 yaşındaki antrenör, “Daha önce ilk sıradaydık, şu an 3. sıradayız. Daha erken, halen 3 maç var ve 2 maçı evimizde oynayacağız. Her şey açık. Burada kaybetmek unutulacak bir şey değil. Ama nasıl olduğu problem” yorumunu yaptı.