''Her maç böyle oynasalar...''

''Her maç böyle oynasalar...''

Melo, Gaziantepspor için imalı konuştu..

Bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo, operasyonun ardından ligde 69 gün sonra forma giyme şansı buldu. Doktorların, “Oynaması riskli olabilir” raporuna rağmen Hamza Hamzaoğlu ile görüşerek oynamak isteyen Melo, maç sonrası konuşmalarıyla da gündeme oturdu.

Rakibi tebrik ettiğini dile getiren Sambacı, “İnanılmaz bir mücadele sergilediler. Her takıma karşı böyle oynasalar şampiyonluğa oynarlar. Soyunma odasında arkadaşlarıma, savunma ve hücumda sürekli koşan bir Galatasaray olması gerektiğini söyledim. Kritik bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

İnancımız sonsuz

Melo, erken iyileşip takıma dönmesini ise şöyle yorumladı:

“Türkler dinini en iyi şekilde yaşıyorlar. Bizim dinimiz farklı olabilir ama Allah’a inancımız sonsuz. Ben hep döneceğim diyordum. Tanrı’ya olan dualarım da kabul oldu ve sahalara döndüm. Taraftar beni Pitbull diye çağırıyorsa benim güçlü olmamdan dolayı... Tabii ki Brezilya’ya tatile gitmedim. Çalıştım ama sonuç olarak Tanrı’nın yardımıyla sahalara döndüm.”

Melo’nun sözlerini yorumlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bizi seyretmemiş demek ki... Biz her hafta böyle oynuyoruz. Muhatap olmak istemiyorum açıkçası” dedi. Hamzaoğlu da, “Melo gereksiz konuşmuş. Polemiğe girmeye gerek yok” diye konuştu.