''Hedefim Trabzonspor'da forma giymek''

''Hedefim Trabzonspor'da forma giymek''

1461 Trabzonlu futbolcu Okan Yıldız, "Hedefim Trabzonspor'da forma giymek" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon'un savunma  oyuncusu Okan Yıldız, Kartalspor'dan 1461 Trabzon'a geldiğinde hedeflerinden  birini gerçekleştirdiğini, şimdiki hedefinin hayallerini süsleyen Trabzonspor'da  forma giymek olduğunu belirtti.
 
Okan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında futbola 9 yaşındayken ailesinin zoruyla başladığını belirterek, "Babam beni sokaklardan kurtarmak için bir gün kolumdan tutarak Kartalspor'un altyapısına yazdırdı. İstemeyerek de olsa babamın dediğini yapmak zorunda kaldım. Daha sonra oynadıkça futbol hoşuma gitmeye başladı." ifadesini kullandı.

İki ayağını da kullanabildiği için defansın her yerinde oynayabildiğine dikkati çeken Okan Yıldız, "En çok göze batan özelliğim birçok mevkide rahatlıkla oynayabilmem ancak en fazla oynadığım mevki sol bek. Bu sezon hep ortada bir performans sergiledim. Zaman zaman bu performansımın üzerine çıktığım oluyor. Daha iyi oynamak zorunda olduğumu biliyorum. Bunun için de daha çok çalışıyorum. Kartalspor'dan 1461 Trabzon'a geldiğimde hedefimin bir tanesini gerçekleştirmiş oldum. Şimdiki hedefim hayallerimi süsleyen Trabzonspor'da forma giymek." değerlendirmesinde bulundu.

Yıldız, 1461 Trabzon taraftarlarından takıma sahip çıkmalarını da istedi.