Hazard'a rekor sözleşme !

Hazard'a rekor sözleşme !
Güncelleme:

Chelsea, yıldız oyuncusu Eden Hazard'ı daha uzun yıllar bünyesinde barındırmak istiyor.

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Eden Hazard'ın 5 yıllığına 52 milyon sterlin karşılığında Maviler'le sözleşme yenileyeceği bildirildi.
 
52 milyon sterlin gibi göz kamaştırıcı bir paraya Chelsea'de kalmayı kabul eden Eden Hazard, Chelsea'nin en çok para alan futbolcusu olacak ve 2020 yılına kadar kulüpte kalması sağlanacak. Belçikalı yıldız futbolcunun Noel telaşı bittikten sonra haftada 200,000 sterlin maaş alacağı belirtildi.
Eden Hazard ile anlaşmanın üç ay süren sıkı pazarlık sonucu sağlandığı ve bu anlaşmayla başarılı oyuncunun Real Madrid'e gideceği söylentilerine de son verdiği kaydedildi.
 
Haberi spor sayfasında "52 milyon sterlinlik Eden Projesi" manşetiyle veren The Sun, Jose Mourinho'nun   10 yıl Chelsea'yi yönetme planları yaptığına da dikkat çekti.
 
2020 YILINA KADAR 3 FUTBOLCUNUN DAHA KONTRATI UZATILDI
 
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun içeride ve dışarıda 10 yıl hakimiyet sürebilecek bir takım kurmayı hedeflediği kaydedildi. Chelsea'nin  bu sezon kaleci Thibaut Courtois (22),  savunma oyuncusu Cesar Azpilicueta (25), ortasaha oyuncusu  Oscar (23) ile 2020 yılına kadar uzun kontratlar imzaladığı belirtildi.