''Hani kondisyonumuz yoktu !''

''Hani kondisyonumuz yoktu !''

Fenerbahçe’de hiç kuşkusuz Norveç dönüşü en mutlu kişi teknik direktör Vitor Pereira’ydı...

Portekizli hoca, Molde deplasmanında ağır hava ve saha koşullarına rağmen çok iyi oynadıklarını söyledi. “Güçsüz olduğumuz söyleniyordu. İşte gücümüzü herkes gördü” dedi.

Molde’yi deplasmanda 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tur için avantajlı konuma gelen Fenerbahçe’de hiç kuşkusuz Norveç dönüşü en mutlu kişi teknik direktör Vitor Pereira’ydı... Ağır hava ve saha koşullarına rağmen takımının gösterdiği mücadeleden ve oynadığı futboldan son derece memnun olan Portekizli hoca gelecek adına da umutluydu.Keyfi bir hayli yerinde olan Pereira, “Hani kondisyonumuz yoktu? Maçın son dakikasında rakip kalede gol arıyorduk. 3. golü de bulabilirdik o anda. Takımım inanılmaz iyi yardımlaştı” dedi.

“HER GÜN TUĞLA KOYUYORUZ”

Savunmada da kademe anlayışlarının mükemmel olduğunu vurgulayan Pereira, “Çok koştuk ve pres yaptık. Bu takıma yapılan eleştirilerden en önemlisi güçsüz olduğumuz yönündeydi. İşte gücümüzü herkes gördü” diye konuştu.Pereira, takım olarak her geçen gün üstüne koyduklarını belirterek, “Her gün yeni bir tuğla yerleştiriyoruz. Savunmada iyi olmamızın bize maçları kazandıracağını söylemiştim. Taraftarı mutlu etmemiz için hücum gerekliydi. Kim oynarsa oynasın oynamayanı aratmaması” dedi.

Hürriyet