Hamzaoğlu’ndan transfer açıklaması !

Hamzaoğlu’ndan transfer açıklaması !

Hamza Hamzaoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Transfer haberleri sürekli çıkıyor. Bizim bu yönde bir girişimimiz olmadı. Yani Furkan ve Umut’un dışında bir girişimimiz olmadı” dedi.

“KORAY GÜNTER VE EMRE CAN’IN DURUMU İYİ”

Hamzaoğlu, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve kazanmak için oynadıklarını söyledi.

Forma şansı bulmayan oyuncularına şans vermeyi önemsediğini belirten Hamzaoğlu, “Koray Günter ve Emre Can’ın durumu iyi. Bugün ikisinden de memnunum. Oynadıkça daha iyi olacaklar” ifadesini kullandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un maçta iyi futbol sergilediğini vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

“Rakip, özellikle maçın başlarında oldukça etkili ataklar gerçekleştirdi. Diyarbakır ekibinde tanıdığım oyuncular var. Şeyhmus maçın sonunda bile gol pozisyonuna girdi. Diğer oyuncular da çalıştıklarında daha iyi olacaklar. Beraber çalıştığımız arkadaşlar var. Onları burada görmek bizi mutlu etti. İnşallah bundan sonra da başarılı performans sergilerler.”

“İYİ BİR TEKLİF OLURSA DEĞERLENDİRİRİZ”

Goran Pandev’ni transfer edileceğine yönelik bir soru üzerine Hamzaoğlu, şu yanıtı verdi:

“Transfer haberleri sürekli çıkıyor. Ama bizim bu yönde bir girişimimiz olmadı. Yani Furkan ve Umut’un dışında bir girişimimiz olmadı. Onların oynaması için bu kararı aldık. Hepsinden memnunuz. Ama genç oyuncuların oynayabilecekleri yerlerde 6 ay geçirmeleri hem onlar hem de kulüp için iyi olacak. Biz bütün oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyoruz. Hem kulüp hem de onlar için iyi bir teklif olursa değerlendiririz.”