Hamzaoğlu'na villa jesti

Hamzaoğlu'na  villa jesti

Yönetimin, şampiyon olması halinde Hamzaoğlu'na tatillerini geçirdiği Alanya'da lüks bir villa hediye ederek jest yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisi öncesi başkan Duygun Yarsuvat'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Başarılı çalıştırıcı, evinde ziyaret ettiği Yarsuvat'a sağlık dileklerini iletirken, pazar günkü oynanacak zorlu derbi için de 3 puan sözü verdi. Hamzaoğlu'nun kısa tuttuğu ziyarette, "Elim boş geldim kusura bakmayın! Size hediyemiz, Kadıköy'den getireceğimiz galibiyet olacak" dediği öğrenildi. Yarsuvat'ın da takımın gidişatından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hamzaoğlu'na başarı dilediği bildirildi.

500 bin euro'ya imza attı

Sarı-kırmızılı yönetimin, Hamza Hamzaoğlu'na şampiyonluk halinde jest yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Prandelli'nin yerine sezon sonuna kadar 500 bin euro'ya imza atan ve takımı kısa sürede toparlayarak, ligde ve kupada iddialı konuma getiren genç teknik adama, şampiyon olup 4. yıldızı takması halinde Alanya'da bir villa hediye edileceği belirlendi.

Beşiktaş taktiği ile çıkacak

Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Hamza hoca en zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Takımımız onun gelişi ile iyi bir çıkış yakaladı. İyi ki Hamza'yı getirmişiz. Galatasaray'ın efsane hocaları arasında yerini şimdiden aldı" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Hamzaoğlu'nun Fenerbahçe karşısında, Beşiktaş'ı Olimpiyat'ta 2-0 yendiği maçtaki gibi 4-5-1 oynayacağı öğrenildi.

Fotomaç