Hamzaoğlu'dan transfer açıklaması

Hamzaoğlu'dan transfer açıklaması

Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu transferde ağır kaldığı eleştirilerine yanıt verdi.

Galatasaray’ın transferde ağır kaldığı eleştirilerine yanıt veren sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bizim yıldızlarımız bize yeter” dedi ve Lukas Podolski ile alakalı gelen soru üzerine ise “Siz yazıyorsunuz, yazmaya devam edin” yanıtını verdi.

Uluslararası Balkan Türk İş Dünyası Derneği tarafından ‘Elvad-ı Fatihan Beratı’na layık görülen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu ödülü almak için İzmir’e geldi. Dernekte sarı-kırmızılı üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hamzaoğlu’nu eşi Nergiz Hanım da yalnız bırakmadı. Ödülünü Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler ve Uluslararası Balkan Türk İş Dünyası Derneği Başkanı Akın Kazançoğlu’nun elinden alan Hamzaoğlu, ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
 
“HİÇ MERAK ETMEYİN”

Galatasaray’ın transferde ağır kaldığı eleştirilerine cevap veren başarılı teknik adam, “Acele etmenin bir anlamı var mı?” dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara “Hiç merak etmeyin” mesajı veren Hamzaoğlu, “Ne yaptığımızı biliyoruz. Emin adımlarla düşündüğümüz oyuncularla görüşmeler yapıyoruz. Onlar olmazsa bir başkaları var. Bizim alternatif oyuncularımız da mevcut. Hiç merak etmeyin Galatasaray, yine kendine yakışır bir şekilde sahada mücadelesini verecektir” diye konuştu.
 
“HERKES YILDIZ DİYE TUTTURUYOR”

Yıldız oyuncu transferinin yapılıp yapılmayacağı sorularına ise genç çalıştırıcı, “Bizim yıldızlarımız bize yeter” diyerek takımına olan inancına vurgu yaptı ve açıklamasının devamında ise, “Hep bir yıldız oyuncu transferi diye tutturuyor herkes. Ama biz sağlam gideceğiz. Kimse merak etmesin. Alacağımız yıldızlarımız da olacaktır. Avrupa’da da başarılı olacağız Allah’ın izniyle” dedi.
 
“PODOLSKİ’Yİ YAZMAYA DEVAM EDİN”
Son zamanlarda çokça konuşulan Lukas Podolski transferi hakkında da konuşan Hamzaoğlu, “Siz yazıyorsunuz yazmaya devam edin. Hepsiyle görüşüyoruz ama ‘bu isim’ diyemem. Başka kulüpler devreye giriyor, fiyatlar artıyor. Fiyatların artması sadece bize değil ülke futboluna da zarardır. Kimseye ne eksik ve fazla vermeden adil bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Milli takımın çok iyi durumda olmadığını ama sonunda hedefe ulaşacağını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, İzmir kulüpleri Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka’yı da başarılı bulduğunu söyledi.

İHA