''Hamzaoğlu, Terim yüzünden mi gönderildi''

''Hamzaoğlu, Terim yüzünden mi gönderildi''

Mehmet Demirkol, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ntv Spor'daki 'Spor Servisi' programındak konuşan Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamalarından öne çıkanlar...

Sadi Tekelioğlu'nun oyuncu tercihleri mantıksızdı. Hiçbir şey anlamadım. Yerli oyuncularla başlamayı tercih etti. Ön alanda baskı yapmak istedi bu mantıksızdı. Çünkü hep bahsettiğimiz şey olan beklerin öne çıkması ve orta sahada 1 oyuncunun öne top taşıması. Fenerbahçe çok iyi top yapan bir takım haline geldi. Bu yüzden de önde basmak hataydı. 

Çabukluğunu kaybetmiş...

Fenerbahçe her yönüyle mükemmel bir takım gibi oynadı. Zayıf halka Van Persie kaldı. Taraftar alkışlıyor ama. Van Persie çabukluğunu kaybetmiş. 1-2 pozisyonda net belli oluyor. Bu durum endişe verici. Van Persie marka bir oyuncu. Bir anda vazgeçmek olmaz. Fernandao'nun şunu bilmesi lazım. O çok iyi olmalı, Van Persie'de çok kötü. Başka türlü formayı kapamaz.

Kjaer kendine geldi

Simon Kjaer kendine gelmeye başladı. Üzerine düşen tüm görevleri yapıyor. Sezon başında endişe veriyordu ama, performansı yükselmeye başladı. Hasan Ali'de maç içerisinde Caner'e yakın performanslar sergiledi. Nani'de mükemmele yakın oynadı. Bruno Alves de performansını arttırmalı. Orada bütün yük Kjaer'e kalıyor. 

Trabzon'un ruh hali bozuk

Trabzon'da takımın, şehrin ruh hali, paraların ödenmemesi futbolun oynanmasına izin vermiyor. Yapılan değişiklikler bunu gösteriyor. Farkı önlemek adına yapıldı hep değişikikler. Cardozo ve Marin riski mutlaka alınmalıydı. Ama ruh hali buna izin vermedi. Trabzonspor camiasının bu kongrede yalnızca seçim yapmaması lazım. Tüm seçmenlerin doğru olan nedir onu bulmaları lazım. Sadece seçim kurtarmaz Trabzonspor'u. Salih Dursun gereksiz bir kavga çıkardı. Genç bir oyuncunun böyle şeyler yapması yanlış. Böyle mesajlar verip yarar sağlayamazsınız. Futboluna bakmalı.

Hamzaoğlu'nun Terim yüzünden gönderildiği...

Galatasaray yönetimi içerisinde kulüpte Fatih Terim izlerini silmek isteyen yöneticilerin var olduğu söyleniyor. Böyle bir şeyin peşinden koşmak yanlış. Kendi işlerine baksınlar bence. Hamzaoğlu'nun da Terim'e yakınlığı nedeniyle gönderildiği söyleniyor. Galatasaray'ın derdi bunlar olmamalı.

Fanatik