Hamzaoğlu isyan etti !

Hamzaoğlu isyan etti !

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 4-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Oyun çok değişti 90 dakika boyunca. Maça iyi başladık, golü de bulduk. Chedjou'nun sakatlığı ile bocalama dönemi yaşadık. İkinci yarıda kırmızı karttan sonra yine inanılmaz bir mücadele gösterdik. Galatasaray işte bu, oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz."

Hamza Hoca'dan sitem

"Sezonu bitirdik, 3 kupa aldık, ama camiamız bunu yaşayamadı. Maalesef yaşatmak istemeyenler de oldu ama biz de buna çanak tuttuk. Galatasaray için savaşan bir takım var. Biz bu arkadaşlara sahip çıkmazsak kime çıkacağız? Transferde eleştirildik, Sabri ile anlaştık eleştirildik. Lütfen artık oyuncularımıza, takımımıza sahip çıkalım. Biz birlik olduğumuz zaman her şeyi yapabiliriz."

Transfer açıklaması

"İki günümüz daha var, bakacağız. Transfer yapmasak bile ben bu kadroya, oyuncularıma güveniyorum."

Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Konyaspor deplasmanından 4-1'lik galibiyetle dönen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Çok zor bir maçı oyuncularım, birbirlerine kenetlenerek, birbirleriyle yardımlaşarak, iyi bir skorla tamamladılar. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlayıp, pozisyonlar yakalamış olmalarına karşın Chedjou'nun sakatlanmasının, takımın dengesini bozduğunu söyledi. Bunun, rakibin üstünlük sağlamasına sebep olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Daha sonra yine oyuna hakim olduk ama bu sefer de kırmızı kart gördük. Çok zor bir maçı oyuncularım, birbirlerine kenetlenerek, birbirleriyle yardımlaşarak, iyi bir skorla tamamladılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bir kez daha gösterdi ki; zor günlerde Galatasaray her şeyi yapabilecek güce, o ruha sahip. İnşallah bu bir başlangıç olur bizim için. Bundan sonra bu şekilde devam ederiz. Ama biz bu mücadeleye camiamızın, herkesin bizlerle beraber ortak olmasını rica ediyoruz."

Hamza Hamzaoğlu, transferle ilgili bir soru üzerine ise sitemkar açıklamalarda bulundu. "Kimseyi almasak da bizim takımımız her şeyi yapabilecek güce sahip" diyen Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"3 kupa kazandık, sezonu bitirdik. Bir Ibrahimovic ortaya atıldı. Sağolun bu sevinci yaşayamadık. Bu başarıyı yakalayan, yaşayan, yaşatan oyuncularımızı ikinci plana attınız. Hayalinizin peşinden koştunuz. Buna maalesef bizim camiamız da uydu. Elimizdeki oyuncular sanki değersizmiş gibi bir kenarda unuttuk. Bu çocuklar bizi başarıya götürdü. Biz kendi değerlerimize sahip çıkmazsak neye sahip çıkacağız? Hep tüket tüket, hep yeni yeni, eskiye sahip çıkmazsanız yenilerin kıymeti olur mu? Sabri ile anlaşıyoruz o problem. Öbürü problem. Sürekli problem yaşattınız, sağolun. Hep beraber bunu yaptık. Biz de alet olduk, ben de kendim de alet oldum. Ama ben oyuncularımın hepsinden çok çok memnunum. Allah razı olsun hepsinden."