Hamzaoğlu futbolcuları motive etti

Hamzaoğlu futbolcuları motive etti

Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor ve Fenerbahçe maçları öncesi oyuncularını motive etti.

Prandelli sonrasında 11 lig maçında 9 galibiyet, 2 beraberlikle 29 puan kazanıp G.Saray tarihinde başlangıç rekoru kıran Hamza Hamzaoğlu, Erciyes maçı sonrasında takıma teşekkür ederken hedef çizdi. 90 dakikada oynanan oyun ve gösterilen mücadeleden dolayı tebrik etti. Hamzaoğlu, takıma, "Özellikle hücumda neyi planladıysak yaptınız. 3 golde bunun göstergesi. Hızlı hücum, hızlı geri dönüş ve mücadele. Sizden bütün beklediğimi yaptınız. Aynısını Kadıköy'de de bekliyorum" diye seslendi.

PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜN KRALI

Ardından Hamzaoğlu, "Şimdi gidin, 2 gün güzelce dinlenin. Stresinizi atın. Pazartesi öğleden sonra buluşup Manisa maçına hazırlanacağız. Sonra da F.Bahçe derbisine. Kupa maçını aklınızdan çıkarmayın, yabana atmayın. Bu sezonki hedefimiz çifte kupa. F.Bahçe derbisi de bu yolda en önemli maçımız. Ve bu zorlu deplasmana puan farkıyla gidiyoruz. Bu rakibimize karşı psikolojik üstünlüğün kralı. Bundan daha avantajlı gidemezdik. Bu nedenle bu fırsatı kaçırlayalım, avantajı tepmeyelim" dedi.

HER MAÇ AYRI, TEK TEK BAKALIM

Genç teknik adam, "Kime forma versem çok formda. Bu beni sevindiriyor. Hak eden hak ettiği formayı giyiyor. İnancınız beni mutlu etti. Önümüzdeki maçları tek tek düşünelim. Şu anki liderliğin hiç anlamı yok. Önemli olan mayısta 4. yıldızı takmak. Bu nedenle bu periyoda maç maç bakalım. Her hafta rakip kimse onu düşünün" ifadelerini kullandı. Takıma, "Gol yemeyelim, her maç fırsat veriyorum. Bu konuda gereken defansif fedakarlıklarımızı arttırmamız gerekiyor "şeklinde de son uyarısını yaptı.

Akşam