Halkbank'ın kritik sınavı

Halkbank'ın kritik sınavı

Halkbank, Şampiyonlar Ligi B Grubundaki dördüncü maçında Fransa'nın TOURS VB takımını konuk ediyor.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi B Grubundaki dördüncü maçında Fransa'nın TOURS VB takımını konuk ediyor.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi B Grubundaki dördüncü maçında Fransa'nın TOURS VB takımını konuk edecek. Başkent Voleybol Salonunda yarın (17 Aralık) saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Voleybol Fderasyonundan Wojciech Maroszek ve İspanya Voleybol Federasyonundan Maria Susana Jativa Rodriguez hakem ikilisi yönetecek.
İki takımın Fransa'da oynadığı müsabakayı Halkbank 3-1 kazanmıştı. Dördüncü maçlar öncesinde gruptaki sıralama şöyle:
 
Takımlar                         O   G        M      P
Sir Safety  PERUGIA    3       3     0       8
Halkbank  ANKARA     3       2     1       6
Noliko  MAASEIK          3       1     2       2
TOURS  VB                    3        0     3       2
 
LORENZO BERNARDİ: "HER MAÇIMIZ FİNAL"
Grup birinciliği için iddiasını sürdüren Halkbank'ta Antrenör Lorenzo Bernardi, her maçı olduğu gibi Tours mücadelesini de kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Her maçı ayrı ayrı değerlendirdiklerini ifade eden Bernardi, "Biz her karşılaşmaya final havasında çıkıyoruz. Rakibimizi Fransa'da yenmemiz, Ankara'da işimizin çok kolay olacağını göstermez. Büyük bir ciddiyet içinde oynayıp Halkbank'ın vakarına yakışan bir skor elde etmek istiyoruz" diye konuştu.
 
EMRE BATUR: "SORUMLULUĞU PAYLAŞALIM"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden Emre Batur, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: "Öncelikle belirtmeliyim ki, Türkiye'yi temsil ediyoruz ve bu büyük bir sorumluluk. Biz sahada bu bilinçle mücadele edeceğiz. Umarım, Ankaralı voleybolseverler de tribünlerdeki yerlerini alarak bu sorumluluğun kendilerine düşen kısmını yerine getirirler. İyi çalıştık ve kazanmak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Trük sporunun önde gelen isimleri de Halkbank'a güvenlerini belirten açıklamalar yaptılar.
RIZA KAYAALP (Şampiyon güreşçi): Şampiyon bir sporcu olarak Halkbank'ın geçin yıl CEV Kupasında yakaladığı başarılı tekrarlayacağına inanıyorum. İlk maçı kaybetti ama sonrasında peş peşe galibiyetler geldi. Bu kadro, Şampiyonlar Ligi kupasını Ankara'ya getirip bir ilk daha başaracak.
NURCAN TAYLAN (Şampiyon halterci): Ülkemizin spor alanında elde edeceği her türlü başarının arkasındayım. Halkbank'ı dikkatle takip ediyorum. İlkleri başaran bir takım. Burada Fransız ekibini yenerek bizi bir kez daha gururlandınacak ve yürüyüşlerini devam ettirecekler.