Hakan'dan müthiş imza !

Hakan'dan müthiş imza !
Güncelleme:

Nike'ın da peşinden koştuğu Hakan Çalhanoğlu Adidas ile sözleşme imzaladı, 99 gramlık dünyanın en hafif kramponunu tanıttı.

Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yükselen performansıyla kulüpleri olduğu kadar önde gelen markaları da peşinden koşturuyor. Ünlü spor giyim markası Adidas, yıldız futbolcuyla yeni bir kontrat imzaladı. Oyuncunun Nike firmasını geri çevirerek imzaladığı, 2019 yılına kadar geçerli olacak sözleşme için 'süper kontrat' ifadesi kullanıldı. 

Alman Express gazetesine konuşan Çalhanoğlu, "Bu yeni anlaşmadan dolayı çok mutluyum. Adidas bana tamamen uyuyor. Bu kramponları giydiğimde kendimi çok iyi hissediyorum. Başka bir markayı giymeyi düşünmedim" ifadelerini kullandı.

Adidas başkanı Oliver Brüggen de konuyla ilgili olarak "Hakan Çalhanoğlu gelecekte de Adidas giyecek" yorumunu yaptı. Hakan 'gizli silah' olarak tanımlanan Adidas'ın son modeli Adizero 99G'yi de tanıttı. Son teknoloji bu ürünün, 99 gram ağırlığıyla dünyadaki en hafif krampon olduğu belirtildi.

21-003.jpeg

Milliyet