Hakan Arıkan ile yollar ayrıldı

Hakan Arıkan ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bursa deplasmanında 2-1 kazanarak önemli bir başarıya imza atan Kayserispor'da şok bir ayrılık yaşandı.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon başında yeniden Kayserispor'a dönen Hakan Arıkan ile Kayserisporyollarını ayırdı. İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonrasında Hakan Arıkan'ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği öğrenildi. Karşılıklı anlaşma sonrasında Hakan Arıkan, Kayseri'den ayrıldı. Bu sezon toplam 8 karşılaşmada 720 dakika sarı-kırmızılı formayı giyen Hakan Arıkan sakatlığı nedeniyle 5 lig maçında ise takımındaki yerini alamamıştı. 

Hakan Arıkan bu sezon Osmanlıspor, Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu,Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarında kaleyi koruyan isim olmuştu. Tecrübeli isim bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyleFenerbahçe, Eskişehirspor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında forma giyemedi.

Kayserispor'da Hakan Arıkan'ın yokluğunda kaleyi Kayacan Erdoğan korurken, Abdülaziz Demircan ise ikinci kaleci konumunda bulunuyor.

Milli takım kariyeri

Hakan Arıkan, 2007'de Ankaraspor forması giyerken Türkiye Milli Futbol Takımı'na çağrılmaya başladı. 5 Haziran 2007'de Brezilya ile yapılan ve Tugay Kerimoğlu'nun jübilesi olan özel maçta ilk kez milli formayı giydi. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra EURO 2008 grup elemelerinde Malta, Macaristan ve Moldova maçlarında forma giydi. Bugüne kadarki son maçı olan Moldova'da 17. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. 4 kez Türkiye A millî takım forması giymiştir.

İHA