Hacıosmanoğlu’ndan Bilic’e çok ağır suçlama

Hacıosmanoğlu’ndan Bilic’e çok ağır suçlama

Hacıosmanoğlu, Tolgay'ın transfieri sırasında Bilic'in "Seneye birlikte İngiltere'ye gidelim" mesajı attığını iddia etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan’ın transferi sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in defalarca telefon açtığını, ulaşamayınca çok ilginç bir mesaj attığını iddia etti. İşte Hacıosmanoğlu’nun o sözleri; “Beşiktaş’ın teknik direktörü defalarca aradı ama çocuk açmadı. Bilic’in Tolgay’ın telefonuna mesajı var; “Bize gel bu sene şampiyon olalım, seneye İngiltere’ye beraber gidelim” Bunu Metin’le konuşursunuz, çocuk Metin’le beraberdi.”

“AYNI ŞEY ALBAYRAK İLE OLDU AMA…”

“Aynı şeyi Abdürrahim Albayrak ile yaşadık. Buradan bir kez daha ona teşekkür ettim. Uğur Demirok için görüşüyoruz. Abdürrahim Bey ve hocası düğününe gitti. Abdürrahim Bey beni aradı; “Babası bizim eski oyuncu, almak istiyoruz onu” dedi. Ben de dedim ki; “Biz daha önce anlaştık. Başka kulüpler de istedi ama çocuk bize söz verdi. Eğer, Galatasaray’a gitmek istiyorum diyorsa size gelsin” Çocuk Trabzon’a gelmek istedi. Abdürrahim Bey de sonraki gün aradı; “Çocuk

Fanatik