Grosskreutz’dan ilk sözler geldi

Grosskreutz’dan ilk sözler geldi

FIFA tarafından Galatasaray'a transferine onay verilmeyen Kevin Grosskreutz, ilk açıklamasında çarpıcı bir ifade kullandı.

Borussia Dortmund resmi sitesinden Grosskreutz transferinin onaylanmadığını, “Galatasaray’ın FIFA’ya itirazı başarısız oldu. Galatasaray’ın gerekli süre içinde bütün gerekli işlemleri sonlandırmadığı sonucuna varıldı” ifadeleri kullanılırken, oyuncunun Galatasaray ekibine katılacağı ancak 1 Ocak 2016’dan itibaren forma giyebileceğini açıkladı. Alman ekibi, bu süreçte yıldız oyuncunun sadece idmanlara ve dostluk maçlarına çıkabileceğini ifade etti.

Grosskreutz : “Kendimi antremanlarda kanıtlamaya çalışacağım”

Kevin Grosskreutz da ilk açıklamasını yaparken, FIFA’ya yapılan başvurunun olumsuz sonuçlandığını yeni takımıyla Ocak ayından itibaren forma giyebileceğini ifade etti.

Grosskreutz, “FIFA oyun yetkimi onaylamadı. Yine de önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğim ve alışmaya başlayacağım. Maalesef ocak ayına kadar kendimi sadece antremanlarda kanıtlamaya çalışacağım” dedi.

Alman oyuncunun bu sözleri sosyal medyada büyük yankı bulurken, böyle bir oyuncunun Ocak ayına kadar sadece idmanlarda boy gösterecek olmasının skandal olduğu ifade edildi.