Grasshoppers'a tam kadro !

Grasshoppers'a tam kadro !

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Grasshoppers ile oynayacağı rövanş maçına yine tam kadro çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Grasshoppers ile oynayacağı rövanş maçına yine tam kadro çıkacak. Teknik Direktör Advocaat ilk maçtaki 3-0’lık galibiyete rağmen ilk 11’i yine as oyunculardan kurma kararı aldı.

Bunun temel iki sebebi var. İlki takımın düşük fizik kondisyonu. Pereira döneminde yapılmayan çalışmalar yoğun maç temposu sebebiyle şu sıralarda da gerçekleşemiyor. Olası bir kondisyon yüklemesinde futbolcuların ciddi sakatlıklar yaşamasından korkuluyor. Bu nedenle ilk etapta oynanacak maçlar sayesinde takımın kondisyonunu artırması hedefleniyor.

İkinci konu ise Advocaat’ın takımı yeni yeni tanımaya başlaması. Rövanş maçında Hollandalı teknik adam taktik açıdan takımın son durumunu da görmeye çalışacak. Kafasındaki ideal 11’i oluşturma gayretinde olan Hollandalı hoca bu mücadeleyi kendisi için bir fırsat olarak değerlendiriyor.