Gözaltına alınan Kevin Constant serbest bırakıldı

Gözaltına alınan Kevin Constant serbest bırakıldı

Kevin Constant, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis, özel güvenlik ve yer hizmeti personeline küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Fransa'nın Nice kentine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis, özel güvenlik ve yer hizmeti personeline küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bu arada Constant'ı havalimanına getiren taksici de, parasını alamadığı gerekçesiyle futbolcudan şikayetçi oldu. Savcı, ifadesini aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdiği Constant'ı serbest bıraktı.

Trabzonsponlu futbulcu Kevin Constant, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
 
Sabah 08.30 sıralarında Nice gitmek isteyen Kevin Constant, ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi. İlk önce Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışan Kevin Constant, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi. Polise de hakaret eden Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı.
 
İfadesinin ardından savcılığa sevk edilecek
 
Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek.
Nice gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen ve ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek isteyen Kevin Constant, Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartı ve ardından polise şikayet edildi. Görevli polise de hakaret ettiği iddia edilen Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Constant, tekrar Atatürk Havalimanı'ndaki polis merkezine getirildi. Polis, havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması nedeniyle burada ifadesi alındı.
 
Adliyeye getirildi
 
Fransa'ya gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'na giden ve burada görevli terminal personeli ve polise küfür ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Costant, adliyeye geldi.
 
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Fransa'nın Nice şehrine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda güvenlik görevlisi terminal personeli ve polise küfür ettiği iddiası ile gözaltına alınmıştı.
 
Yüzünü kapatarak araçtan indi
 
Savcının isteği üzerine Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Costant, adliyeye geldiği sırada basın mensuplarını görünce yüzünü kapatarak araçtan inerken, Gineli futbolcunun yakını olduğu belirtilen bir şahıs ise görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı.
 
Taksici de şikayetçi oldu!
 
Polis, güvenlik görevlisi ve yer hizmetleri görevlisinin şikayetçi olduğu Kevin Constant'ı sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na getiren ve parasını alamayan taksici de şikayetçi oldu. Taksici Şube Müdürlüğüne gelerek ifade verdi.
 
SAVCILIK TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDI
 
Sağlık kontrolünden geçirilen Constant daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne götürülerek savcı karşısına çıkartıldı. Gineli futbolcu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 
Bu arada savcı Osman Uluduz'un, ifadesini aldıktan sonra Constant ile hatıra fotoğrafı çektirmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.Bu arada savcı Osman Uluduz'un, ifadesini aldıktan sonra Constant ile hatıra fotoğrafı çektirmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.