''Görmüyorum ama senin gollerini hissediyorum''

''Görmüyorum ama senin gollerini hissediyorum''

Doğuştan gözleri görmeyen 8 yaşındaki Sıla, 3 yıl önce ayrılırken arkasından ağladığı Quaresma ile buluştu.

Sıla, ilk formasını veren Quaresma’ya, “Bana güneş oldun” diyerek sarıldı.

Doğuştan gözleri görmeyen 8 yaşındaki Sıla, 3 yıl önce ayrılırken arkasından ağladığı Quaresma ile buluştu. Sıla, ilk formasını veren Quaresma’ya, “Bana güneş oldun” diyerek sarıldı.
 
Yeniden döndüğü siyah beyazlı takımdaki giydiği ilk formasını gözleri görmeyen 8 yaşındaki Sıla’ya hediye etti Ricardo Quaresma...
 
Buna çok sevinen küçük taraftar ise, “Benim güneşim oldun” karşılığını verdi Portekizli’ye...
Sıla ile Ricardo Quaresma arasında Nice maçının sonrasında soyunma odasında yaşanan diyaloglara tanık olanlar gözyaşlarını tutamadı.
 
"KOLEKSiYONUMA KOYACAKTIM AMA..."
Ankaralı Ömer-Gülez Kurucu çiftinin iki kızından biri olan ve doğuştan gözleri görmeyen Sıla, 3 yıl önce takımdan gittiğinde arkasından ağlayacak kadar bir Quaresma hayranı... Ve Sıla, Nice maçından sonra soyunma odasına ‘Quaresma, Quaresma’ tezahüratlarıyla girdi. Sıla Q7 ile yan yana geldi.
 
Portekizli, Sıla’ya sarılıp, “İki çocuğum var, üçüncüsünün doğumunu bekliyoruz. Adımı marş olarak söylemen beni çok duygulandırdı. Dönünce ilk giydiğim formamı koleksiyona koyacaktım ama şimdi onu sana vermek istiyorum” dedi.
 
"Senin gollerini dinleyerek büyüdüm"

Portekizli yıldız formayı imzalayıp Sıla’ya verdi. Quaresma’ya sarılan Sıla da, “Bana güneş oldun. Görmüyorum ama senin hareketlerini, gollerini hissediyorum. Babam televizyonda maçlarını seyrederken ben de anlatılanları dinleyerek büyüdüm. Maccabi Tel Aviv’e attığın gol müthişti. Seni unutamadım. İyi ki döndün. Hediye ettiğin bu formayı ölene kadar saklayacağım” dedi.