Gomez'den transfer açıklaması !

Gomez'den transfer açıklaması !

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Mario Gomez, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan kiraladığı ve yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Alman golcü Mario Gomez, son açıklamasıyla siyah-beyazlı taraftarları rahatlattı.

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Alman Milli Takımı'nın oyuncusu Mario Gomez, Beşiktaş'ta bir veya iki yıl daha kalabileceğini söyledi. Gomez, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, bir yıldır 2016 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2016) katılmayı istediğini belirterek, kariyerinde hiçbir hedefe bu kadar odaklanmadığını ifade etti. Beşiktaş'a transferinin de bu doğrultuda gerçekleştiğini hatırlatan 30 yaşındaki forvet oyuncusu, her şey istediği gibi geliştiği için gurur duyduğu değerlendirmesinde bulundu.

Gomez, Türkiye'de kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını dile getirerek, "Beşiktaş'ta bir veya iki yıl daha oynamayı düşünebilirim. Çünkü tekrardan ön yargılı olunmaması gerektiğini öğrendim" cevabını verdi.

Kariyerimin en güzel yılları
Gomez, bunun ne anlama geldiğinin sorulması üzerine ise "Transfer olmadan önce birçok kişiyle transferi nasıl değerlendirdiği hususunda görüştüm. Oraya gitmeyen herkes 'bunu yapma' dedi. Oraya gidenlerse 'hayatının en iyi zamanını geçireceksin' dediler. Sonuçta kariyerimin en güzel yıllarından biri oldu" yorumunu yaptı. Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Fiorentina ile bonservis sorununu kendin hallet, biz Fiorentina'ya bonservis ödemeyeceğiz" diye haber gönderdiği Gomez'in, menajeri aracılığıyla İtalyan kulübü ile masaya oturduğu öğrenildi. Floransa ekibi ise Gomez'i yüksek bir fiyattan satarak para kazanmak için işi ağırdan almaya devam ediyor.

Ospina ile görüşme Copa Amerika'dan sonra
Siyah-beyazlı yönetim, transferi düşünülen Kolombiyalı kaleci David Ospina ile Copa Amerika'dan sonra masaya oturacak. Başkan Fikret Orman'ın listesinin ilk sırasında bulunan Ospina, Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. Kolombiya basınına konuşan Ospina da ''Şuanda Copa Amerika'nın tadını çıkarıyorum. Döndüğümde geleceğimle ilgili karar vereceğim'' dedi. Öte yandan yönetim, Ukraynalı kaleci Boyko'dan kendisine takım bulmasını istedi.

Shaqiri iddiası
Kosova'nın başta gelen spor gazeteleri Xherdan Shaqiri'nin Beşiktaş'a transfer olacağını öne sürdü. Haberde, Stoke City forması giyen Shaqiri'nin İngiltere'de mutlu olmadığı, Beşiktaş ile temasa geçerek siyah-beyazlı kulübe gelmek istediği vurgulandı. İsviçre Milli Takımı'nda oynayan Shaqiri, bir ara G.Saray'ın gündemine gelmişti.