Gomez'den iddialı açıklama !

Gomez'den iddialı açıklama !

Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez, “Bizim için kolay olmadı. İki maçımız ertelenmişti. Ne durumdayız bunu göremiyorduk. Kupa ile lig farklı bir kulvar. Ama bugün klas bir oyunla kazanmak önemliydi” dedi.

İyi futbolun yanında eksiklerinin olduğunu da kabul eden tecrübeli golcü, “Rakip ilk dakikada öne geçebilirdi. Defansif anlamda da daha iyi olmalıyız” diye konuştu. Beşiktaş’a geldiği ilk günden itibaren çok iyi çalıştığını ve buna devam edeceğinin altını çizen Gomez şöyle devam etti:

“Buraya geldiğim günden beri antrenmanları yoğun tempoda yapıyorum. Ligin en iyi takımlarından birisiyiz. Benim de gol atmam gerekiyor. Pozisyonu ilk sefer gol yapamazsam, ikinci defa takip edip golü atmalıyım. Şampiyon olacak takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Arkadaşlarım da bana harika asistler yapıyorlar. Bana da bunları gole çevirmek kalıyor.”

Daha fazla gol atmak için çalışmaya devam edeceğini belirten Alman futbolcu, “Şampiyon olmak için gollere ihtiyacımız var. En önemlisi ortaya koyduğumuz futbol. Gerçekten iyi futbol oynuyoruz. Eminim bu yolun sonunda biz şampiyonluğu elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.