Gökhan Töre'ye bir şok daha !

Gökhan Töre'ye bir şok daha !

Beşiktaş'ta yönetim, derbiden sonra gece kulübüne giden 7 futbolcuya para cezası verdi.

Beşiktaş Yönetimi Gökhan Töre ve bir kulüp çalışanının vurulması ile sonuçlanan silahlı saldırı sonrası yaptığı olağanüstü toplantıda ismi geçen futbolcuların tamamına ceza verilmesini kararlaştırdı.

Olaylı gecede eğlence mekanında olduğu saptanan Gökhan Töre, Motta, Fernandes, Almeida, Veli Kavlak, Kerim Frei ve Dany'e yönetmeliklerde belirtilen disiplin suçunun en üst sınırından para cezası verilecek.

Toplantı sonrası açıklama yapan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi yaşanan olayın üzücü olduğunu belirtti ve silahlı saldırı olayının Gökhan Töre'nin transferini etkilemeyeceğini söyledi.

Futbolculara verilen para cezasının kulübün disiplin talimatnamesine göre netleşeceğini dile getiren Çebi, profesyonel futbolcuların ertesi gün antrenman varken, o saatte dışarıda olmalarını doğru bulmadıklarını  sözlerine ekledi.

Slaven Bilic'in yaptığı "onların her zaman arkasındayız" açıklamasını da değerlendiren Çebi, ''Kulüp olarak biz de onların arkasındayız ama bu kulübün disiplin talimatnamesini kimse yok sayamaz'' dedi.

Ahmet Nur Çebi, Rubin Kazan kulübünden kiralanan ve sezon sonunda bonservisi alınması hedeflenen Gökhan Töre'yle ilgili olarak da "Gökhan'la ilgili transfer stratejimizde bir değişiklik olmayacak" diye konuştu.

Çebi; Gökhan Töre'nin bonservisini alma konusundaki düşüncelerinin değişmediğini belirterek; "Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Futbolcularımız bu durumdan ders çıkartacaklardır" dedi.

DHA