Gökhan Töre ikna etti ! Derbi primi...

Gökhan Töre ikna etti ! Derbi primi...

Gökhan Töre yönetimi Fenerbahçe galibiyeti primine zam yapmaya ikna etti.

20’şer bin Dolar’lık F.Bahçe galibiyeti primini az bulan oyuncular Gökhan Töre’yi devreye sokup zam istetti. Töre de 2. başkan Çebi ile konuşup ikna etti.

Beşiktaş’ta bu yıl bambaşka bir performans sergileyen ve takımın hücumdaki en büyük gücü olan Gökhan Töre’nin Fenerbahçe derbisi sonrası arkadaşlarına prim kıyağı yaptığı ortaya çıktı.
 
Bu sezon sadece şampiyonluk için prim belirleyen ve derbiler için yönetim olarak karar vereceklerini takıma söyleyen Başkan Fikret Orman, 2.5 yıl aradan sonra gelen derbi zaferiyle takıma prim verileceğini bildirmişti. F.Bahçe maçı öncesi primin 20’şer bin Dolar olduğu belirtilirken, alınan galibiyetin ardından soyunma odasına inen ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi 20’şer bin Dolar olan prim sözünü tekrarladı. Bu haber sevinç yaratsa da oyuncular primin artırılmasını istedi. Konu teknik direktör Şenol Güneş’e iletildi. Ancak Güneş konunun idari olduğunu ve kendisinin yapacak bir şeyi olmadığı karşılığını verdi.
 
BAŞKAN DA ONAY VERİNCE...

 
Güneş’ten bekledikleri yanıtı alamayan Siyah-Beyazlı futbolcular kendi aralarında konuyu çözecek kişinin Gökhan Töre olduğunu söyleyip topu başarılı futbolcuya attılar. Zaman zaman tesis içinde de bu tür durumlar da devreye giren Töre, Çebi’nin yanına gidip, “Başkanım arkadaşlar primin 30 bin Dolar olmasını istiyor. Ayrıca bu primden çalışanlara da dağıtacağız” diyerek sarılıp ısrarcı oldu. Ahmet Çebi de Başkan Fikret Orman ile de konuşup prime zam yaptıklarını söyleyince soyunma odası alkışlarla inledi. Zammı kapan futbolculardan bazılarının ise esprili bir şekilde Gökhan’ın elini öptükleri öğrenildi.
 
Habertürk