Gökhan Töre evden dışarı çıkmıyor !

Gökhan Töre evden dışarı çıkmıyor !

Be­şik­taş’ta A Ta­kım'dan so­rum­lu yö­ne­ti­ci Me­te Var­dar, gün­dem­de­ki ko­nu­la­ra iliş­kin sa­mi­mi açık­la­ma­lar yap­tı.

Adı sa­ha dı­şın­da si­lah­la yaralan­ma, si­lah­lı teh­dit gi­bi olay­la­ra ka­rı­şan Gök­han Tö­re için, “Şu an­da mo­ra­li ye­rin­de. Çok iyi şe­kil­de ça­lı­şı­yor. Ken­di­si­ni ta­ma­men fut­bo­la vermiş du­rum­da. Sos­yal ha­yat­tan bi­le uzak­laş­tı. Ba­zen ben ken­di­si­ne, ‘Ara­da bir dı­şa­rı çık’ di­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu. Var­dar, Mot­ta’nın moralinin de yük­sek ol­du­ğu­nu söy­le­di.

"KASIMPAŞA DA ASTERAS DA FİNAL"

Var­dar, lig­de bu­günkü Ka­sım­pa­şa ma­çı­nı ve ra­ki­bin hocası Şo­ta Ar­ve­lad­ze’nin “Be­şik­taş, li­gin en iyi ta­kı­mı” açık­la­ma­sı­nı da de­ğer­len­dir­di.
“Kar­şı ta­kım­lar böy­le açık­la­ma yap­ınca bi­raz ma­ni­pü­le edi­ci ni­te­lik­ler ta­şı­yor. Er­ci­yes maçı öncesi neredeyse şam­pi­yon ilan edil­dik. Son­ra kay­bet­tik. Ge­çen se­zon dör­dün­cü haf­ta­dan son­raki dü­şüş mü olacak so­ru­la­rı akıl­la­ra gel­di. Ama Ba­şak­şe­hir’i yendik. Bu haf­ta yine li­der oluruz; bel­li mi olur” dedi.

Var­dar, hem Ka­sım­pa­şa hem de per­şem­be gü­nü Av­ru­pa Li­gi’ndeki As­te­ras Tri­po­lis maç­la­rı­nın ken­di­le­ri için bi­rer fi­nal ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.

"BİR SAĞ BEK GELECEK"

Var­dar, ge­çen­ler­de bir PR şir­ke­tin­den is­ta­tis­tik çı­kar­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, “Tür­ki­ye'de en faz­la ko­nu­şu­lan 3 ko­nu­dan biri Be­şik­taş'ın sağ be­ki. Her şey bit­ti, Be­şik­taş'ın sağ be­ki bu ka­dar ko­nu­şu­lu­yor” ifadelerini kullandı.

Var­dar, sa­tır ara­sın­da ye­ni bir sağ bek alı­na­ca­ğı­nı işa­ret et­ti. “Be­şik­taş'ın sağ be­ki bu­gün için Ser­dar Kur­tu­luş. Ge­le­cek oyun­cuy­la re­ka­bet ede­cek. Al­ter­na­tif­ler için gö­rüş­me­ler ya­pı­lı­yor” diye konuştu.

Erciyes karşılaşmasında yan hakeme küfür sayılan İngilizce bir ifade kullandığı için 3 maç ceza alan, ardından 1’i ertelenen Gökhan Töre, takımının bugün Kasımpaşa ile yapacağı mücadelede sahada yer alabilecek.

Siyah-Beyazlılar’ın bugün Kasımpaşa ile yapacağı mücadelede, sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, kaleci Tolga Zengin ve Uğur Boral ile kart cezalısı olan Pedro Franco ve İsmail Köybaşı takımlarını yalnız bırakacak.

Bugün