Gökhan Töre Ankara'da sahada

Gökhan Töre Ankara'da sahada

Kartal’ın genç yıldızı, G.Birliği deplasmanında takımdaki yerini alabilecek..

Kalçasındaki sakatlığı yüzünden dün sabah dinlendirilen ve otelde tedavi olan Gökhan Töre, Ankara’da ilk 11’de sahaya çıkacak.

Beşiktaş’ta 11 günlük Antalya kampı sona erdi. Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün sabah Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamlayan Kartal, Side’de gerçekleştirdiği kampı noktaladı.

Siyah-beyazlı oyuncuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas ve taktik ağırlıklı çalışması yaptığı belirtildi. Antrenmanın şut çalışmasıyla tamamlandığı ifade edildi.

Kalçasındaki ağrılar yüzünden önceki akşam yapılan antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Gökhan Töre dün dinlendirildi. Otelde tedavi olan ve özel bir çalışma programı uygulayan siyah-beyazlı futbolcunun bugün takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Altı oyuncu sınırda

Bu arada Kartal’da tam 6 futbolcu Gençlerbirliği karşısına sarı kart cezası sınırında çıkacak. Üçer sarı kartları bulunan Demba Ba, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş ve kaleci Tolga Zengin bugün de kart görmeleri halinde 18. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında cezalı duruma düşecek. Teknik Direktör Bilic’in ceza sınırındaki oyunculara kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunduğu aktarıldı.

Kampa girdiler

Kartal dün öğleden sonra Antalya’dan özel uçakla Ankara’ya geldi. Az sayıda siyah-beyazlı taraftarın havalimanında karşıladığı Beşiktaş kafilesi daha sonra otele geçerek kampa girdi. Siyah-beyazlı takım basına kapalı olan antrenmanda Gençlerbirliği maçının taktik çalışmasını yaptı.

20-041.jpeg