Gökhan İnler yeniden masada

Gökhan İnler yeniden masada

Gökhan İnler, yeniden siyah-beyazlıların listesine girdi...

Yeni sezondaki yoğun maç trafiğini dikkate alan siyah-beyazlıların, Gökhan İnler’in durumunu masaya yatırdıkları belirlendi. Orta sahadaki forma rekabetini artırmak isteyen yönetim, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde transfer için düğmeye basacak, aksi halde tecrübeli oyuncu listeden çıkarılacak

Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ı resmen kadrosuna kattıktan sonra Caner Erkin, Samir Nasri ve stoper transferine odaklanan Beşiktaş’ta bir süre önce sürpriz bir şekilde gündeme gelen Gökhan İnler, yeniden siyah-beyazlıların listesine girdi.
 
Premier Lig’de Leicester City forması giyen tecrübeli oyuncuyla ilk kez birkaç hafta önce temas kuran yöneticilerin; Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’ndaki yoğun maç trafiğini dikkate alarak, Gökhan İnler’in olası transferini kendi aralarında tartıştığı ortaya çıktı. Orta sahadaki sayısal yeterliliğe rağmen uygun bütçede olması durumunda İnler’i de kadroya katmayı planlayan siyah-beyazlıların, orta saha rekabetini arttırmanın hesaplarını yaptıkları aktarıldı.
 
Transferde şu an için sadece stoperin öncelikli olduğunu söyleyen Şenol Güneş ile de görüşecek olan yöneticiler, tecrübeli teknik adamın olumsuz görüş bildirmesi halinde Gökhan İnler ile olan temaslarını noktalayacak. Siyah-beyazlılar, İnler’den vazgeçilmesi durumunda ne teklif gelirse gelsin Oğuzhan’ı kesinlikle satış listesine koymayacak.
 
Sevilla’nın resmen talip olduğu Oğuzhan’ı ancak bir orta saha oyuncusu daha gelmesi durumunda İspanya’ya göndermeyi düşünen yöneticilerin, Gökhan İnler konusunu bugün bir kez daha masaya yatıracağı ortaya çıktı. Leicester City’nin elden çıkarmak istediği 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu daha önce kendisine gelen cazip teklifleri geri çevirmişti.
 
89
 

Gökhan İnler kaptanlığını yaptığı İsviçre Milli Takımı’nın formasını 89 kez giyerken, 7 gole imza attı.

Milliyet