Gökhan Gönül adım adım Beşiktaş'a...

Gökhan Gönül adım adım Beşiktaş'a...

Beşiktaş yönetimi, Türkiye’nin Euro 2016 defterini kapatmasının ardından milli futbolcuyla resmi imzaları atmak için harekete geçti.

Turnuva sonrasında İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşen Gökhan Gönül’ün, kısa bir tatilin ardından İstanbul’a gelip resmen Kartal olması bekleniyor.

Fenerbahçe’de geçirdiği 9 sezonun ardından Sarı-Lacivertliler’le yollarını ayıran Gökhan Gönül’le anlaşma sağlayan Beşiktaş, bu futbolcuyu resmen duyurmak için geri sayıma geçti.

Siyah-Beyazlılar’ın, geleceğiyle ilgili olarak geçen hafta yaptığı açıklamada, “Şu anda Türkiye formasıyla Euro 2016’da mücadele ediyorum. Tek düşündüğüm şey milli takımın başarısı. Kariyerimi turnuva sonrasında şekillendireceğim” sözlerini sarf eden 31 yaşındaki sağ bekle, Ay-Yıldızlılar’ın kupadan elenmesi sonrasında gelecek hafta sonuna kadar anlaşması bekleniyor.

20 Temmuz’a yetişecek

Menaceri Ahmet Bulut aracılığıyla Beşiktaş’la el sıkışan Gökhan Gönül’ü, 20 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon kampına yetiştirmeyi planlayan yönetimin, Avusturya kampı öncesinde bu futbolcuya imza töreni yapmayı planladığı bildirildi. Milli Takım’ın Fransa’daki turnuvadan elenmesinin ardından İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle biraraya gelen başarılı futbolcunun, kısa bir tatilin ardından İstanbul’a gelip formayı giymesi bekleniyor.

Fanatik