Giresunspor'da hedef tur

Giresunspor'da hedef tur

Giresunspor Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Hem gelir anlamında hem de gençler ve oynamayan isimler açısından tur atlarsak iyi olur" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda 3  Aralık Perşembe günü Kartalspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur  eleme maçının hazırlıklarına başladı.
 
75. Yıl Futbol Sahası'nda teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde  gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam eden idman  taktik ağılıklı çalışmayla sona erdi.
 
Sözeri, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada,  Kartalspor'u yenerek kupada tur atlamak istediklerini söyledi. Kartalspor maçında ligde forma şansı bulamayan oyunculara ve genç  oyunculara şans vereceğini belirten Sözeri, "Onlar da kendilerini gösterme  fırsatı bulacaklar. Aman aman kadro derinliğimiz yok. Tur atlarsak iyi olur. Hem  gelir anlamında hem de gençler ve oynamayan isimler açısından tur atlarsak iyi  olur" dedi.
 
Sözeri, gruplara kalmaları halinde Spor Toto Süper Lig takımlarıyla  karşılaşma olasılıklarının olduğunu ifade ederek, "O nedenle Kartalspor maçına  önem veriyoruz. Gençlerimizi bu maçla kazanacağız" diye konuştu.