Giresunspor ağlayan küçük kızı arıyor!

Giresunspor ağlayan küçük kızı arıyor!

Giresunspor Kulübü, Passolig kartı olmadığı için maça alınmayan küçük kızı bulmak için seferber oldu.

Giresunspor Kulübü, bir sosyal paylaşım sitesinde Giresunspor-Adana Demirspor maçına Passolig kartı olmadığı için alınmayan ve bu nedenle ağlayarak büyükannesine sarıldığı iddia edilen küçük kızı bulmak için seferber oldu. Kulüp Başkanı Bozbağ, "Fotoğrafları görünce çok etkilendim. Küçük kızın Giresunspor sevgisi beni büyüledi" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü, geçtiğimiz  hafta sonu oynanan Giresunspor-Adana Demirspor maçına Passolig kartı olmadığı  için alınmayan ve bu nedenle ağlayarak büyükannesine sarıldığı iddia edilen küçük  kızı bulmak için seferber oldu.
 
Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, kulüple bağlantısı olmayan ancak Giresunspor Kulübü'nün ismini  taşıyan bir sosyal paylaşım sitesi hesabında kimliğini bilmedikleri küçük bir  kızın maça alınmaması nedeniyle ağlama fotoğraflarının yer aldığını söyledi.
 
Küçük kızın Giresunspor sevgisinin kendisini çok etkilediğini belirten  Bozbağ, "Bir sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları ben de gördüm. Sosyal  paylaşım sitesinde, küçük bir kız yanında yaşlı birisi ile maça girmek istediği  ancak Passolig kartı olmadığı için alınmadığı belirtiliyor. Sosyal paylaşım  sitesi hesabının  kulübümüzle ilgisi yok ancak fotoğrafları görünce çok  etkilendim. Küçük kızın Giresunspor sevgisi beni büyüledi" dedi.
 
Küçük kızı bulmak için yönetim kurulu olarak adeta seferber  olduklarını dile getiren Bozbağ, şöyle devam etti: "Küçük yaşta bir kız çocuğunun Giresunspor'u bu kadar çok sevmesi  bizleri çok mutlu etti. Giresunspor'un maçını izleyemediği için ağlayan bu  kızımızı bulmak için seferber olduk. Kendisini her yerde arıyoruz. Ailesi ya da  kendisini tanıyanların vakit kaybetmeden kulübümüzle irtibata geçmesini  istiyoruz."
 
Bozbağ, küçük kızı bulmaları durumunda kendisine Passolig kartı hediye edeceklerini ve bundan sonraki Giresunspor maçlarını rahatlıkla izlemesi için gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.