Gerrard'la fena dalga geçtiler

Gerrard'la fena dalga geçtiler
Güncelleme:

Gerrard, Liverpool’a kupa ile veda etme hayali gerçekleşmemesi üzerine taraftarlar tarafından ti’ye alındı.

İngiltere Federasyon Kupası yarı final mücadelesinde Liverpool'un Aston Villa’ya mağlup olarak elenmesi İngiltere’de gündemden düşmüyor. Sezon sonu 27 yıldır formasını terlettiği Liverpool’dan ayrılacak olan İngiliz ekibinin dünyaca ünlü yıldızı Steven Gerrard, vedasını kupayla yapmak istiyordu. Liverpool’un Aston Villa mücadelesi öncesi kupada Reading ile karşılaşan Arsenal, rakibini 2-1’lik skorla mağlup ederek finale yükselen takım olmuştu.
 
DOĞUM GÜNÜNDE KUPA HAYALİ GERÇEKLEŞMEDİ
30 Mayıs tarihinde oynanacak final karşılaşmasının Steven Gerrard’ın doğum gününe denk gelmesi, yıldız oyuncunun İngiliz ekibine vedası için daha büyük anlam taşıdı. 7 yaşından beri formasını giydiği Liverpool’a doğum gününde ve kupayla veda etmek isteyen Gerrard’ın hayali gerçekleşmedi. Liverpool, Aston Villa’ya 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.
 
TARAFTARLAR Tİ’YE ALDI
Karşılaşmanın üzerinden 2 gün geçmesine rağmen Gerrard, İngiltere’de gündemden düşmüyor. Ülkede önde gelen spor gazeteleri yıldız ismin Liverpool kariyerinin son günlerini kötü geçirdiğini yazdı. Gerrard’ın doğum gününde kupayı kaldırma hayalinin gerçekleşmemesi ise rakip takım taraftarları tarafından sosyal medyada ti’ye alındı. ‘Steven Gerard’ın doğum günü planında ufak değişiklik’ yorumu ile paylaşılan bir fotoğrafta yıldız isim adeta yerden yere vuruldu.