Gençlerbirliği Konya'yı perişan etti !

Gençlerbirliği Konya'yı perişan etti !

Torku Konyaspor, 5 gollü Galatasaray mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği'ne de deplasmanda 5-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, 5 gollü Galatasaray mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği'ne de deplasmanda 5-0 yenildi. Kocaman'ın ekibi böylelikle 8 gün içinde oynadığı 3 maçta tam 12 gol yerken, hiç gol atamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği evinde Torku Konyaspor'u 5-0 mağlup etti.
 
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Başkent ekibine galibiyeti getiren goller 44. dakikada Stancu, 63. dakikada Guido Koçer, 68'de Petrovic, 75'te İrfan Can Kahveci ve 90'da Artun'dan geldi.
 
Geçen hafta Galatasaray karşısında 5-0'lık ağır bir yenilgi alan Kocaman'ın öğrencileri, iki haftada toplam 10 gol yemiş oldu.

8 günde 12 gol yedi!
 
Kocaman'ın ekibi böylelikle 8 gün içinde oynadığı 3 maçta tam 12 gol yerken, hiç gol atamadı.

Kocaman "Bir gariplik var" dedi!
 
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise karşılaşmaya  dengeli başladıklarını ancak devrenin son dakikasında gelen golle bu durumun  değiştiğini söyledi.

Maçın ikinci yarısında rakibe karşılık vermeye çalıştıklarını ancak  "konuştukları ve düşündükleri" her şeyin tersini yaşadıklarını dile getiren  Kocaman, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği ikinci yarının tamamında istediğini yapan taraftı. İki  haftada 5'er gollü mağlubiyetler sadece Konyaspor adına değil ligde de çok olağan  bir durum değil, hem hazmedebilir hem de kolay rastlanır bir durum değil. 7  haftadır Konyaspor'da görev yapmaya çalışıyoruz, ilk 5 haftanın 4 maçında gol  yememiş bir takım diğer taraftan sonraki maçta 10 gol yemiş bir takım.

Hakikaten çok detaylı ve köklü bir değerlendirme yapmamız gerekiyor,  bunu yapacağız. Bu çözülme kolay rastlanır bir çözülme değil. Ligde bu kadar sert  mağlubiyetler alan başka takım yok. Bir gariplik olduğu kesin ama bizim işimiz bu  garipliği öyle ya da böyle tespit edip ondan sonra tedavi etmeye çalışmak. Hem  takım hem de şahsım adına üzgünüm."