Gecenin maçında müthiş düello

Gecenin maçında müthiş düello

Real Madrid, Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2015-2016 sezonunun şampiyonu İspanya temsilcisi Real Madrid, Almanya deplasmanında Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kaldı.

İlk yarıda, 17. dakikada Cristiano Ronaldo ile öne geçen Real Madrid, 43. dakikada Borussia Dortmund'dan Pierre-Emerick Aubameyang'ın golüne engel olamadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda 68. dakikada Ronaldo'nun ortasında Karim Benzema'nın vuruşunda top direkten Raphael Varane'nın önüne düştü, Varane meşin yuvarlağı boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 1-2
 
Emre Mor girdi, işler değişti


Borussia Dortmund forması giyen Türk futbolcu Emre Mor, 78. dakikada Raphael Guerreiro'nun yerine oyuna dahil oldu. Maça sonradan dahil olan bir diğer isim Andre Schürrle, 87. dakikada düzgün ve sert bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı: 2-2

Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım da birer puana razı oldu. Bu sonucun ardından F Grubu'nda her iki takım da 4 puana yükseldi, zirvede averajla Borussia Dortmund yer aldı. Grubun diğer maçında ise Sporting Lizbon sahasında Legia Varşova'yı 2-0 yendi.