Gece kulübü olayında flaş gelişme !

Gece kulübü olayında flaş gelişme !

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin bir eğlence mekanında eğlenirken yaralanması siyah-beyazlı camiayı şoka uğrattı.

Gece kulübünde Töre'nin yanında takım arkadaşları Dany, Almeida, Fernandes, Motta, Kerim ve Veli'nin yanı sıra Fenerbahçeli Emenike ve Webo'nun da yer aldığı ortaya çıktı.

Siyah beyazlı oyuncular Dany, Olcay, Almeida, Fernandes, Motta, Kerim, Gökhan Töre, medya iletişim sorumlusu Can İpekçi Şişli'de gittikleri gece kulübünde yaşadıklarını Emniyete bağlı birimler araştırmaya başladılar. Gece kulübünün güvenlik kamerası dahil tüm çalışanları tek tek sorguya alan emniyet Beşiktaşlı oyuncu Gökhan Töre ile toplam 7 şahsın yaralandığı belirlendi. Beşiktaşlı oyuncuların yanında Fenerbahçeli Emenike ve Webo da yer alıyordu.

Gökhan ile olay anında birlikte oldukları öğrenilen Beşiktaş Basın Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserispor forması giyen Taner Yalçın'ın da yaralandığı olaydan 15 dakika önce Galatasaray'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Dany, Oğuzhan, Olcay'ın gece kulübünden ayrıldığı ortaya çıktı.
 
Beşiktaşxlı futbolcuların bulunduğu masaya kurşun yağdıran şahsın ise daha öncede aynı mekanlarda adının olaylara karıştığı belirtildi.

1-242.jpg

PRELDZIC'İN DE ORADA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Gece kulübünde yaşanan olay sırasında Fenerbahçeli basketbolcu Emir Preldziç'in de olduğu iddia edildi. Bu iddiaları sorduğumuz Fenerbahçe Basketbol Şube Koordinatörü Nedim Karakaş, Emir'in gece kulübünde olduğu iddiaları yalanladı


İŞTE GÖKHAN TÖRE'NİN VURULDUĞU ANDA YANINDA OLAN FUBOLCULAR

Eğlenmek için gittikleri mekanda silahlı saldırının ortasında kalan  Gökhan Töre'nin yanında hangi futbolcuların olduğu ortaya çıktı.

Gökhan Töre'nin eğlence mekanına takım arkadaşları Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei, Veli, medya sorumlusu Can İpekçi ve Fenerbahçeli futbolcular Webo ve Emenike ile birlikte gittiği öğrenildi.

Hürriyet