Gece 01.00'de Burak seferberliği

Gece 01.00'de Burak seferberliği

Burak Yılmaz'ın Hollanda maçında sakatlanıp oyundan çıkması Galatasaray'da yürekleri ağızlara getirdi.

Burak Yılmaz, Hollanda maçında sakatlanıp oyundan çıktı. Hamza hoca hemen telefona sarılıp Terim'den bilgi aldı. Albayrak da Burak ile konuşup moral verirken kulüp doktoru milli takım doktorunu aradı

Burak Yılmaz'ın Hollanda maçında sakatlanıp oyundan çıkması Galatasaray'da yürekleri ağızlara getirdi. Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maç biter bitmez Fatih hocayı cepten arayıp önce Hollanda maçı için üzüntüsünü dile getirdi ardından Burak Yılmaz'ın sakatlık durumu hakkında bilgi aldı. Fatih Terim, Burak'ın ciddi bir durumu olmadığını iletti. Ancak Galatasaray'da panik gece boyunca sürdü. Bu kez Abdürrahim Albayrak, Burak'ı aradı ve kendisini nasıl hissettiğini ve bir ağrısı olup olmadığını sordu. Albayrak'dan sonra bu kez kulüp doktoru ve milli takım doktorları arasında telefon trafiği yaşandı. G.Saray Kulübü doktoru Yener İnce, milli takım doktoru Sarper Çetinkaya ile Burak hakkında fikir alış verişinde bulundu. 
 
BURAK'IN ESKİ SAKATLIĞI DEĞİL. DURUMU İYİ

Hamza Hamzaoğlu 1-1 biten Hollanda maçında Milli Takım'ın golünü atan Burak'ın daha sonra sakatlanmasıyla ilgili olarak, "Burak'ın eski sakatlığı değil. Diğer ayağında sertleşme olmuş. Sanırım bu akşam İstanbul'a dönecek ve tedavisien başlanacak" açıklamasını yaptı. Hamzaoğlu, Türkiye'yi yıkan golü atan Sneijder için de "Keşke bize karşı iyi oynamasaydı. Ama Sneijder bu. Gördüğü yerden iyi vuruyor" dedi. 
 
Takvim