Gaziantepspor İsmail Kartal'la yollarını ayırdı

Gaziantepspor İsmail Kartal'la yollarını ayırdı

Gaziantepspor, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdı. Ancak İsmail Kartal görevinin başında olduğunu açıkladı.

Kırmızı siyahlı yönetimin ise Kartal'ın yerine İbrahim Üzülmez'i getirmek için harekete geçtiği belirtildi.

A Spor'un son dakika haberine göre Gaziantepspor, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdı.

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Kartal, Gaziantepspor'un başında çıktığı 13 maçta 11 puan topladı.

Kartal'ın yerine İbrahim Üzülmez!
 
Fanatik'in haberine göre ise; Gaziantepspor yönetimi, zaman geçirmeden hoca arayışına da başladı. Antep cephesi, İbrahim Üzülmez'in kapısını çaldı. Taraflar arasında ilk görüşme gerçekleştirildi.
 
" Görevimin başındayım"
Bu gelişmeler yaşanırken teknik direktör İsmail Kartal, istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.
 
Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istifa ettiği yönünde haberlerin yer aldığını belirtti.
Böyle bir gelişmenin olmadığını ifade eden Kartal, "İstifa ettiğim  yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimin başındayım. Yönetim kurulu,  yolların ayrılması yönünde bir karar aldıysa bile şu an itibarıyla bana ulaşmış  bir bilgi yok." diye konuştu.
 
"Kartal, idmana çıkacak!"

 
Ancak İsmail Kartal, ayrılık anlaşmasını henüz kabul etmiş değil. Bunun sebebi ise, Kırmızı-Siyahlı idarecilerin tecrübeli teknik adama alacakları için nisan ayına kadar senet vermesi. "Ben zaten 5 aydır para almadan çalışıyorum. Nisan ayına senet verilmesi uygun bir tutum değil" diyen Kartal, yarın sabah takımla idmana çıkma kararı aldı.
 
Kartal'ın, noter tespiti yapılmaması için idmanda olacağı öğrenildi. Kartal'ın yerine düşünülen ilk isim İbrahim Üzülmez'le temas kuran Gaziantepspor yönetimi ise resmi ayrılığı bekliyor.