Galatasaraylılar Arena'ya nasıl gidecek ?

Galatasaraylılar Arena'ya nasıl gidecek ?

2 bin 100 Galatasaray taraftarı Vodafone Arena'ya böyle gidecek...

Beşiktaş ile G.Saray arasında cumartesi günü oynanacak dev derbiye Sarı-Kırmızılı taraftarların nasıl gideceği belli oldu. Emniyet, gerekli araştırmalar sonrasında G.Saraylılar'ın Taksim'de toplanıp Vodafone Arena'ya yürümesini kararlaştırdı. Plana göre 2 bin 110 G.Saraylı maça alınacak.

Bu taraftarlar, derbiden 6 saat önce Taksim'de bir araya gelecek. Ardından Gezi Oteli önünde toplanılacak. Taraftarlar, çevik kuvvet eşliğinde Ceylan Oteli'nin önünden Arena'ya kadar yüreyecek. Arena'daki misafir girişinden içeri alınacak. G.Saray taraftarı, Maçka tarafındaki tribünde yer alacak.  
YÖNETİCİ DE OLACAK 
Taraftarların en önünde ise bir yönetim kurulu üyesi yer alacak. Başkan Dursun Özbek tarafından belirlenecek isim, yürüyüşe eşlik edecek. Sorumluluk bu yönetici de olacak. Çevik kuvvet taraftarları, maç sonu Taksim'e geri getirecek.
 
YASAK BUGÜN KALKIYOR
Deplasman yasağının sona ermesi ile ilgili karar, bugün İl Spor Güvenlik Kurulu'nda verilecek. Dün Vodefone Arena Stadı'nda incelemelerde bulunan Emniyet Müdür Yardımcıları'nın güvenliği sağlama konusunda sıkıntı yaşanmayacağı fikrinde olduğu ve bugün bu yönde rapor vereceği bildirildi.

Akşam