Galatasaraylı isimden şike imasına tepki !

Galatasaraylı isimden şike imasına tepki !

Eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Özdoğan derbi maç hakkında sert tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı ve 2-0'dan geri dönüşü sağlayarak 3-2 kazandığı Kasımpaşa maçıyla ilgili imalı açıklamalara sarı kırmızılı camianın etkin isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Özdoğan sert tepki gösterdi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Kimse elinde belge olmadan, bir takım dedikodularla konuşamaz. Bu iftiradır. Hukuksal başvuru yapılıp gereği yapılmalıdır. Elinizde bilginiz, belgeniz varsa ispat edin. Edemiyorsanız yok olacaksınız" dedi.

GALATASARAY, TFF VE SAVCILIĞA BAŞVURMALIDIR
Prof. Dr. Özdoğan, "Bu iddia, ciddi bir iddia. Galatasaray yönetimi bu iddia için önce TFF'ye başvurmalı. Ayrıca bu da yetmez. Galatasaray İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmalıdır. İki taraftan da araştırmak gerekir. Eğer bir şey çıkarsa gereğini yapmak gerekir. Çıkmaz ise bu bir iftiradır. Bundan sonra yen bir dönem başlamalıdır. Son derece net ve açık. Elinizde net bilgiler belgeler olacak. Hiç geri adım atılmamalıdır. Bunlar için hemen hukuksal başvuralar yapılıp gereğin yapılmalıdır. Türkiye artık bazı şeylerle yüz yüze gelmelidir. Toplumu germeye gerek yok. İnsanlar rahat rahat maçlarını izlerken, yöneticilerin bu tür açıklamalar yaparak, toplumu germesinin bir bedeli olmalıdır" ifadelerini kullandı.

3 TEMMUZ'DA BELGELER ÇIKTI. ŞİMDİ BELGE VARSA BUNUN ÜZERİNDEN KONUŞURUZ
Ahmet Özdoğan, "Türkiye'de 3 Temmuz sürecinde bazı belgeler ortaya çıkmıştır. Onlar üzerinden konuşulmuştur. Bugün de hangi belge varsa ellerinde o ortaya konmalı ve gereken şey yapılmalıdır. Öyle konuşmayla olmaz" dedi.

MAYIS'TAN SONRA BUNLARA ÇOK SERT REAKSİYON VERECEĞİZ
Özdoğan, "Galatasaray, 23 Mayıs'taki seçimde bir dönüşüm yaşayacak ve bu tip hadiselere çok sert reaksiyon gösterecektir. İlle kulüpler arasında düşmanlık yaratmanın bir anlamı yoktur. Ama her hangi bir kulüp başka bir kulüp hakkında bir şey söylüyor ve belgesiz konuşuyorsa, o belgesiz konuşan insan için gereken yapılmalıdır. Belgesi varsa o insan hakkında gereken yapılmalıdır. Herkes belgesi var ve bu kulüp cezasını çekti demelidir. Dedikodu, şaibe o dedi, bu dedi ile bunlar olmaz. Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak yapılan ima doğrudan Galatasaray'ı hedef almaktadır. Bakalım 28 Mart Cumartesi günü yapılacak Mali Genel Kurul'da genel kurulumuz bu konuda ne diyecek. Biz bir şey söylemiyoruz ki; maçı 2-0'dan çevirip 3-2 kazanıyoruz. Biz bunu sevincini yaşamadan benim kulübümle ilgili farklı şeyler konuşuluyor. Buna müsaade etmem mümkün değil. Türkiye'de adalet sistemi varsa böyle bir şey olmaz. Elinizde bilginiz, belgeniz varsa ispat edin. Edemiyorsanız yok olacaksınız" şeklinde konuştu.

İKİ AYRI İBRA OLMALI
Ahmet Özdoğan, Cumartesi günkü mali genel kurul için ise, "Genel kurul iki ayrı ibra mı yoksa tek mi olacak konusuna karar verecek. Bir önerge vereceğiz. Geçen sene 10 ay Ünal Aysal görev yapmış, 2 ay Duygun Yarsuvat görev yapmış. Ayrı ayrı oylanmalı. Bizim düşüncemiz bu yönde" dedi.