Galatasaray'fa flaş Rodallega gelişmesi !

Galatasaray'fa flaş Rodallega gelişmesi !

Galatasaray, Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega transferinde Ryan Donk ve Tarık Çamdal'ı kullanmayı planlıyor.

Akhisar Belediyespor ile masaya oturacak olan sarı-kırmızılılar, başarılı futbolcunun transferi için kasadan para çıkmasını istemiyor. Cim-Bom gerekirse Donk ve Tarık’ın ücretlerinin bir bölümünü vermeye hazır olduğunu söyleyecek.

Galatasaray’da Bony ve Willian Jose transferlerinin zora girmesinin ardından forvette ilk aday haline gelen Hugo Rodallega için yönetim formülü buldu: Takas...

Cim-Bom, Akhisar Belediyespor ile yaptığı sözleşmesinde 30 Haziran’a kadar 1.7 milyon euro getirdiği takdirde serbest kalacak olan Rodallega için bu opsiyonu teknik direktör Jan Olde Riekerink’in isteği doğrultusunda askıya alınmıştı. Ancak Cim-Bom’da planlar yeniden şekillenirken, ilk olarak Rodallega’nın transfer edilmesi kararı alındı.

Ege ekibiyle masaya oturup bonservis konusunu görüşecek olan Galatasaray’ın, para vermek yerine Ryan Donk ile Tarık Çamdal’ı önereceği ifade edildi. Bu iki oyuncuyu takasta kullanarak Rodallega’ya kavuşmak isteyen sarı-kırmızılıların gerekirse bu oyuncuların ücretlerinin bir bölümünü vermeye de hazır olduğu dile getirildi.

Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki Kolombiyalı forvet dışında hücum hattına bir isim daha alacağı ama bunun için gerekirse son dakikaya kadar bekleneceği bildirildi.

UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında borcunu azaltmak için uğraş veren ve gelecek sezon Avrupa’yı hedefleyen Galatasaray, bu nedenle işi sıkı tutuyor ve fazla para harcamamak için dikkatli davranıyor.

21 gol attı

Akhisar Belediyespor’da başarılı bir performans ortaya koyan Rodallega, ligde 19, Türkiye Kupası’nda ise 2 kez ağları havalandırdı.

Milliyet