''Galatasaray'dan transfer teklifi aldım''

''Galatasaray'dan transfer teklifi aldım''

Dün Futbol Zirvesi organizasyonunda yer alan Dursun Özbek elindeki dosyayı Emre Belözoğlu'na verince Aziz Yıldırım bombayı patlattı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dönerek, “Bir de Fenerliyim diyor ama bakın elinde Galatasaray dosyası var!” dedi. Yıldırım’ın bu sözleri Erdoğan ve tecrübeli futbolcuyu kahkahaya boğdu. Başkan Dursun Özbek’in dosyayı eline tutuşturduğunu belirten Emre, “Galatasaray’dan transfer teklifi aldım!” diye konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikincisi organize edilen Futbol Zirvesi’ne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu arasında yaşanan renkli sohbet damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı konuşmanın ardından tüm kulüp başkanları ve davetliler fotoğraf için kürsüye davet edildi. Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer aldı. Yıldırım bu sırada uzun yıllar Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Emre ile karşılaşırken, tecrübeli futbolcunun elindeki kırmızı renkli dosyayı görünce espriyi patlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dönerek Emre’nin elindeki dosyayı gösteren Aziz Yıldırım, “Bir de Fenerliyim diyor ama bakın elinde Galatasaray dosyası var” diye konuştu. Yıldırım’ın bu sözleri hem Erdoğan hem de Emre’yi kahkahaya boğdu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in fotoğraf için kürsüye çıkarken dosyayı bir anda eline tutuşturduğunu belirten Emre, “İçinde ne var hiç bilmiyorum. Dursun Özbek Başkan bana verdi” dedi.

‘Ne verdin Başkan?’

Aziz Yıldırım bunun üzerine yanındaki Dursun Özbek’e dönerek, “Emre’ye dosya içinde ne verdin Başkan?” diye sorunca ortamdan yine kahkahalar yükseldi. Hazır cevap kişiliği ile tanınan Emre Belözoğlu’nun, “Galatasaray’dan transfer teklifi aldım!” demesi ise neşeyi ikiye katladı.

Yıldırım’dan soğuk tavır!

Fenebahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı toplu fotoğraf çekimi sırasında, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelmeyi kabul etmedi.

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fikret Orman’ı da fotoğraf için Aziz Yıldırım’ın yanına getirmek istedi ama Fenerbahçe Başkanı bunu geri çevirdi. Orman, Aziz Yıldırım’ın tutumu nedeniyle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yanında kaldı. Aziz Yıldırım’ın, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile de tokalaşmadığı görüldü.

Erdoğan’ı kırmadılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Zirvesi’nde uzun süredir araları soğuk olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i de bir araya getirdi. Erdoğan’ı kırmayarak fotoğraf çekimi sırasında samimi bir şekilde tokalaşan Yıldırım ve Özbek’in kısa süre sohbet ettikleri gözlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraf çekimi öncesinde bir araya getirdiği Aziz Yıldırım ile Dursun Özbek samimi bir biçimde tokalaşırken, ortaya dostluk adına sıcak görüntüler çıktı. Emre, Başkan Aziz Yıldırım’ın esprili sözleri ardından kendini tutamadı, kahkahayı patlattı.