Galatasaray'dan Meireles bombası

Galatasaray'dan Meireles bombası

Lassana Diarra transferini bitiremeyen G.Saray’a, boşta olan Raul Meireles teklif edildi. Son karar Riekerink’in..

Kadrosunu kaliteli bir ön liberoyla takviye etmeyi planlayan Galatasaray'a ilginç bir isim önerildi. Uzun süredir Marsilya'da forma giyen Lassana Diarra'nın peşinde olan sarı-kırmızılılar, transfer usulsüzlüğü nedeniyle FIFA tarafından oyuncuya verilen 10 milyon euro'luk ceza nedeniyle tıkanmış durumda. Rus kulübü Lokomotiv Moskova ile henüz orta yolu bulamayan Diarra'dan haber bekleyen Galatasaray'a, beklenmedik bir öneri geldi. Başkanın kardeşi Mehmet Özbek'e ulaşan menajer Muhsin Aydın, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Raul Meireles'i Cimbom'a teklif etti.
 
1.5 MİLYON'A BİTEBİLİR 

Özbek'e ulaşan menajer Aydın, "Raul ve eşi İstanbul'da yaşamak istiyor. Türkiye'ye çok alıştılar. Bonservisi elinde. 1+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazır. İlk yıl 30 maçın üzerinde oynarsa ikinci yıl sözleşmesini otomatik uzatmak istiyor. Düşündüğümüz rakam 1.5 milyon euro civarında. Fakat pazarlık edilebilir" mesajını iletti. Mehmet Özbek, bu öneriyi Riekerink'e söyledi. Son kararı Hollandalı hoca verecek. Dört sezon F.Bahçe'de oynayan Meireles, 105 resmi maçta 8 gol atıp, 12 asist yaptı.
 
'LASS DİARRA MUAZZAM BİR OYUNCU

G.Saray yönetiminin, kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Lassana Diarra için Marsilya'dan açıklama geldi. Tecrübeli oyuncunun formasını giydiği Fransız ekibinin geçici teknik direktörü Franc Passi, yaptığı açıklamada "O muazzam bir oyuncu. Takımdan ayrılırsa bize büyük bir darbe olacaktır. Ama transfer döneminde her şey olabiliyor" dedi. Bu arada, Diarra'nın G.Saray'a gitmesi halinde Marsilya'nın doğacak boşluğu Türk takımlarının gündemindeki Gökhan İnler ile dolduracağı ileri sürüldü.

Fotomaç