Galatasaray'dan Kolombiyalı transfer

Galatasaray'dan Kolombiyalı transfer
Güncelleme:

Sarı-kırmızılı kulüp, daha önce Arkas Spor'da forma giyen Kolombiyalı Agamez ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Kolombiyalı pasör  çaprazı Liberman Agamez'i kadrosuna kattı.
 
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 2.07 metre boyunda, 30  yaşındaki Agamez'in daha önce Türkiye'de Arkas Spor'da üç sezon forma giydiği  belirtildi. Bir yıllık anlaşmaya varılan tecrübeli voleybolcu için Aslantepe GS  Store Ülker Fanzone'da imza töreni gerçekleştirildiği aktarıldı.
 
Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Agamez, Galatasaray'da her  maça kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Taraftarlara hak ettikleri  mutluluğu vermeyi çok istiyorum, bu yüzden her maça kazanmak için çıkacağız.  Galatasaray camiasını sadece voleybol maçlarından değil izlediğim basketbol ve  futbol maçlarından da biliyorum. Taraftarımız gerçekten inanılmaz. Bizim için en  iyi olanı yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.
 
Transferle ilgili konuşan kulübün voleybol şubesi sportif direktörü  Şükrü Yengil, Kolombiyalı voleybolcunun bir dünya yıldızı olduğunu anlatarak,  "Agamez dünyadaki kendi mevkisinde oynayan başarılı 5-6 oyuncudan bir tanesi. Çok  genç bir kadromuz vardı. Agamez gibi bir dünya yıldızının deneyimleriyle bize çok  şey katacağını umuyorum. Hedeflerimiz her zaman büyüktü bu sene de aynı hisleri  taşıyoruz. Bu transferlerin devamı da gelecek, Galatasaray'ı hak ettiği yerde  göreceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.
 
A Takım Menajeri Sinan Cem Tanık ise deneyimli oyuncunun  sarı-kırmızılı takıma çok şey katabileceğini vurgulayarak, "Agamez, özellikle  Avrupa için fark yaratabilecek bir oyuncu. Ciddi bir takım oyunu oynuyorduk ama  takımı bir yere taşıyacak isme sahip değildik. Agamez savaşçı kişiliğe sahip,  karakteri ve fiziksel kapasitesi açısından bize istediğimizi verebilecek bir  oyuncu" diye konuştu.