Galatasaray'dan gol yağmuru

Galatasaray'dan gol yağmuru

Galatasaray, International Royal Cup'ta Guaratingueta ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı takım rakibini 6-0 mağlup ederek turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Galatasaray, International Royal Cup'ta Guaratingueta ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı takım rakibini 6-0 mağlup etti. 

 Galatasaray, Guaratingueta ile oynadığı karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında sakatlık haberiyle sarsıldı. Aslan'ın savunmacısı Semih Kaya, ikili mücadele sırasında sakatlandı. Semih'in yerine Emre Can Coşkun oyuna dahil oldu. 

Perdeyi Emre Çolak açtı

 Karşılaşmada gol perdesi 10. dakikada açıldı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Emre Çolak, çaprazdan yaptığı plaseyle köşeyi buldu ve ağları havalandırdı. Bu golden üç dakika sonra sahneye Bruma çıktı. Genç futbolcu, Sneijder'in harika pasında savunmanın arkasına sarktı ve topu kalecinin üzerinden filelerle buluşturdu. 

 Galatasaray, 30. dakikada farkı 3'e çıkarırken bu kez başrolde Emre Can Coşkun vardı. Bruma'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Umut Bulut ile birlikte yükselen Emre Can Coşkun'un kafa vuruşu direkten döndü. Dönen topu tamamlayan yine Emre Can Coşkun oldu: 3-0.

 İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, soyunma odasına 3-0 üstün gitti.

 Cim Bom, ikinci yarıda da iyiydi. 73. dakikada savunmadan dönen top, Hamit Altıntop'un önünde kaldı. Tecrübeli futbolcu rahat pozisyonda skoru 4-0 yaptı. 77'de Sinan Gümüş ile 5. gol geldi. 

 Yasin Öztekin önce kaçırdı sonra attı

Goran Pandev, ceza sahası içerisinde yerde kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yasin'in şutu direkten dışarı çıktı. 

 Penaltıyı kaçıran Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş'un iyi asistinde ceza sahası içerisinde topla buluştu. Yasin'in topu düzelterek çıkardığı şutta top filelere gitti ve skor 6-0 oldu. 

 Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, International Royal Cup'ta Guaratingueta'yı 5-0 mağlup etti.

Fanatik