Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye taş !

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye taş !

Galatasaray yönetiminden Ali Dürüst ve Hamdi Yasaman, Mersin İdman Yurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Ali Dürüst ve sarı-kırmızılıların 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Dürüst'ün sözleri şöyle:

"Penaltılar çok konuşuluyor. Demek ki herkes ceza alanına giriyor ki penaltı oluyor. Tabii ki hakemlerin daha dikkatli olması lazım. İki hakem ayrı değerlendirebiliyor. Artık hakemlerin yorumu. Pozitif olan iki defa geriye düşmemize rağmen oyunu galip bitirmemiz. Hakemlerin başındaki kişinin hatası ile olmuyor bunlar. Biraz daha konsantre olmak gerekiyor diye düşünüyorum."

Hamdi Yasaman'ın sözleri ise şöyle:

"Hakem hataları ve hakemlerin oyunu soğutması çok kötü. Mesela kalecilerin yavaş hareket etmesi, faullerde yavaş hareketler oyunu yavaşlatıyor. Seyirci de tahrik oluyor sonra. Allah korusun bugün yenilsek, ya da berabere kalsak kötü şeyler olabilirdi. Burada haksız bir tahrik var. Hakemlerin oyunu hızlandırması lazım. Penaltı meselesinde, hentbol-voleybol gibi bir şey yaşandı. Çok bariz bir penaltı daha var. Bazı takımlara, hangisi olduğu belli, her maç penaltı veriliyor. Bunun olmaması lazım. Galatasaray hakemlere rağmen galip gelmiştir."