Galatasaray'da Thomas Meunier sesleri

Galatasaray'da Thomas Meunier sesleri

Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

Sağ bek pozisyonunda Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'ın, özellikle şampiyonlar ligi için yeterli olmayacağını düşünen ve bu bölgeye takviye yapılmasını bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, sarı kırmızılı takımın gündeminde yer aldığı iddia edilen Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in resmi Twitter hesabından sarı kırmızılı kulübü takip etmeye başlamasıyla heyecanlandı.

20-054.jpg
Belçikalı sağ bekThomas Meunier, Twitter'daki takip listesine Galatasaray'ı da aldı.

Galatasaraylı taraftarlar, Sabri Sarıoğlu'nun 2 penaltı yaptırdığı Nice maçındaki performansını da sosyal medyada eleştirmiş ve bu performansın ardından teknik heyet ve yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmelerini beklemişlerdi.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI İKİ KEZ OYNADI
2014-2015 sezonunda Club Brugge'ün Beşiktaş'la UEFA avrupa ligi'nde oynadığı iki maçta da 90 dakika forma giyen Meunier, Belçika ekibinde geçtiğimiz sezon 46 maçta sahaya çıkmış ve 2 gol kaydederek 1 de asist yapmıştı.

23 yaşındaki 1.90'lık sağ bekin, dizinden geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle sahalara eylül ayının başında dönebileceği belirtiliyor.

NTV Spor