Galatasaray'da Telles şoku !

Galatasaray'da Telles şoku !

Galatasaray yönetimi takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışırken, Alex Telles'in de kiralık olarak gönderilmesi gündeme geldi.

Galatasaray yönetimi takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışırken, İspanya'nın Sevilla takmının Alex Telles'e talip olması ortalığı karıştırdı. Ontivero, Eboue ve Dany konularında yaşanan gelişmelerin yanı sıra bir de takıma dahil edilmesi beklenen sol stoper ve ikinci forvet nedeniyle Sneijder, Melo ve Muslera'yı kesmesi beklenmeyen Prandelli'nin Alex Telles'in İspanyol ekibine kiralanmasına sıcak bakmasına  neden oldu. Yönetim sambacıyı satış opsiyonu olmadan kiralayarak hem kontenjanı rahatlatmak hem de yedek kalması durumunda sıkıntı yaratabileceği için bu oyuncu için böyle bir opsiyonu gündeme getirdi.

''GİDECEKSEM EBOUE GİBİ GİDERİM!''

Bir süredir İngiltere ve Fransa'da takım arayışlarında bulunan ancak istediği teklifi alamayan Emmanuel Eboue'nin sözleşmesini feshetmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, yapılan tüm görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Fildişili oyuncunun yapılan son görüşmede bu kez Albert Riera konusunu gündeme getirerek, "Onu gönderdiğiniz gibi ben de tüm alacaklarımı istiyorum" diyerek 2 milyon euro almadan bir yere gitmeyeceğini söylediği bildirildi.

Fotospor