Galatasaray'da Selçuk şoku !

Galatasaray'da Selçuk şoku !

Selçuk İnan, Arsenal maçına saatler kala kadrodan çıkarıldı. Selçuk İnan'ın yerine ilk 11'de Yekta Kurtuluş'a şans verildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda Arsenal ile karşılaşan Galatasaray'da, takım kaptanı Selçuk İnan maça saatler kala kadrodan çıkarıldı.

Neden çıkarıldı?

Selçuk İnan'ın herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı ancak yorgun olduğu gerekçesiyle Cesare Prandelli tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

Selçuk'un yerine Yekta

Emirates Stadı'nda Arsenal'a konuk olan sarı-kırmızılı ekipte, maça kısa bir süre kala sürpriz bir değişiklik yaşandı. Selçuk İnan, teknik direktör Cesare Prandelli tarafından 18 kişilik kadrodan çıkarılırken, kararla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. İtalyan teknik adam, Selçuk İnan'ın yerine ilk on birde Yekta'ya forma verdi.

Takım kaptanı Selçuk İnan'dan çok şey bekleyen teknik direktör Prandelli, bu futbolcuyla dünkü antrenman öncesinde kısa bir görüşme yapmıştı. Sarı-kırmızılı takımda, Selçuk İnan'ın yokluğunda Wesley Sneijder sahaya kaptan olarak çıktı. Selçuk İnan, Galatasaray'ın son üç sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 19 maçın tamamına ilk 11'de başlamıştı.