''Galatasaray'da Real Madrid'i temsil edeceğim''

''Galatasaray'da Real Madrid'i temsil edeceğim''

Real Madrid'den Galatasaray'ın yolunu tutan Jose Rodriguez, eflatun-beyazlılardaki eski hocası Jose Mourinho'ya seslendi.

Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez İspanyol basınına bir röportaj verdi. 20 yaşındaki futbolcu, kendisine A takımda ilk kez forma şansı veren eski hocası Jose Mourinho'ya özel bir parantez açtı.

Rodriguez, "Her çocuğun rüyası Real Madrid'de oynamaktır. Ben de Santiago Bernabeu'ya adım atarak bunu gerçekleştirme fırsatı yakaladım. Ancak bu aşamada bir ismi unutamam. Bana bunu yapacak fırsatı veren ve güven aşılayan hocam Jose Mourinho'dur" diye konuştu.
 
İspanyol futbolcu şöyle devam etti:
 
"Bana verdiği forma şansı için teşekkür ediyorum. Gerek ligde, gerek Kral Kupası'nda gerekse Şampiyonlar Ligi'nde oynama keyfini yaşadım. Bir futbol ustası olarak kendisinin verdiği öğütler hep aklımda olacak".
 
'Galatasaray köklü kulüp'
Rodriguez yeni takımıyla ilgili ise şunları söyledi: "Türk futbolu beni heyecanlandırıyor. Galatasaray köklü bir kulüp. Şimdi burada Şampiyonlar Ligi tecrübesi edineceğim. Ancak şunu söylemeliyim ki artık Türkiye'de Real Madrid'i temsil edecek bir Real Madrid taraftarıyım. Hala Madrid!"
 
Real'de rekor kırmıştı
Real Madrid A takımıyla ilk maçına 31 Ekim 2012'de Kral Kupası'nda Alcoyano karşısında çıkan Jose Rodriguez, bu maçta bir de gol atma başarısı göstermişti. 1 Aralık'taki Atletico Madrid karşılaşmasında ilk kez La Liga'da sahaya çıkan oyuncu, 4 Aralık'ta Ajax ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında da ilk Devler Ligi tecrübesini yaşadı. Bu maça çıktığında 17 yaşında olan Rodriguez, Real Madrid formasını Şampiyonlar Ligi'nde giyen en genç futbolcu unvanını elde etmişti.

Milliyet