Galatasaray'da para krizi !

Galatasaray'da para krizi !

Galatasaray’da futbolcuların 4 aydır maaş alamadıkları ortaya çıktı.

Kasımpaşa’dan devre arası transfer edilen Donk menajerine konuyla ilgili sitem etti. Özellikle yabancı futbolcuların bu nedenle performanslarında düşüş yaşadığı belirtiliyor.

Galatasaray’da yaşanan maddi kriz iyice ayyuka çıktı. Yaklaşık 4 aydır maaşlarını alamayan futbolcular bu nedenle oldukça huzursuz. Yönetim futbolculara şimdilik sadece ileri tarihli senetler veriyor.
 
Süper Lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray’da maddi sıkıntılar devam ediyor. UEFA, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezası alan Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolcu maaşları da ödenmiyor.
 
DONK: 5 AYDA 1 KEZ PARA ALABİLDİK
 
Paraları ödenmeyen özellikle yabancı futbolcuların bu nedenle moral bozukluğu yaşadığı ve performanslarının etkilendiği belirtiliyor. Hatta devre arasında Kasımpaşa’dan transfer edilen Donk’un menajerine “5 ayda sadece 1 kez para alabildik bu durum böyle mi devam edecek” dediği öğrenildi.
 
Devre arasından bu yana maaş alamayan Galatasaray bu süre içinde Süper Lig’de çıktığı 14 maçta sadece üç galibiyet aldı. Bu maçların beşinde yenildi altısı ise berabere bitti.
 
Sporcope