Galatasaray'da listedeki sürpriz isim; Slaven Bilic

Galatasaray'da listedeki sürpriz isim; Slaven Bilic

Galatasaray yönetimi Riekerink'in alternatiflerini hazırladı.

Galatasaray yönetimi teknik direktör Jan Olde Riekerink'e destek mesajları verse de perde arkasında operasyon için düğmeye basılmış durumda... Hollandalı hoca ile şampiyonluk yarışının sonuna kadar süremeyeceğini düşünen Sarı-Kırmızılılar uygun şartların oluşması durumunda devre arasında düğmeye basacak... Başkan Dursun Özbek'in ilk tercihi olan Fatih Terim için aracılar vasıtasıyla temas sağlanmış durumda. Özbek'in önümüzdeki günlerde tecrübeli hoca ile bir araya gelmesi bekleniyor. Fakat Terim'in takımın başında bir isim varken adının kesinlikle Galatasaray'la anılmasını istemediği öğrenildi. Yönetim olumsuz bir yanıt gelme ihtimaline karşın alternatif isimleri de belirledi.

Yönetimin gözdeleri arasında lider Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı da bulunuyor... Ancak başarılı hocanın sezon ortasında kesinlikle görevinden ayrılmayı düşünmediği belirtiliyor. Galatasaray ayrıca West Ham'dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Slaven Bilic'i de listeye eklemiş durumda. Daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat hocanın yeniden Türkiye'ye dönmek istemesi Sarı-Kırmızılı yönetimin iştahını kabartıyor.

'DEVRE ARASI' PRENSİBİ VAR!

Fatih Terim kariyerinde görev aldığı kulüp takımlarından hiçbirisine sezon ortasında imza atmadı. Her zaman sezon başında göreve başlamayı seçen Terim'in bu kez nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Takvim