Galatasaray’da krizin faturası ağır !

Galatasaray’da krizin faturası ağır !

Galatasaray yönetiminde pazartesi günü yaşanan krizin faturası ağır oldu.

Tahkim Kurulu’na yaptığı ani başvuru ile başkan Galatasaray Başkanı Yarsuvat’ı bile çileden çıkaran Hamdi Yasaman’ın Sportif AŞ’deki başkanlık görevi sallantıda...

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Sportif AŞ’deki görevinden alınmasına karar verildi. Yabancı sınırlamasının gelecek sezon değişeceğinin açıklanması ile birlikte tüm kulüpler yeni hamlelere hazırlanırken sarı-kırmızılı yönetimin TFF Tahkim Kurulu’na konuyla ilgili başvuruda bulunduğu haberi şaşkınlık yarattı.

Vatan’ın haberine göre; Olayın aslı ise tamamen 2. başkan Hamdi Yasaman’ın bireysel bir hamlesi… Önceki gün tüm yöneticilere bilgilendirme maili atan ve ardından da Tahkim’e başvuruda bulunan Yasaman, kadroların 28 kişi ile sınırlanmasına itirazda bulundu. Elinde 40’a yakın sözleşmeli oyuncusu bulunan Cimbom’un gelecek sezon zorda kalacağını düşünen Yasaman, Sportif AŞ Başkanı olmasından dolayı bu hamleyi yaparken başta kulüp başkanı Duygun Yarsuvat olmak üzere konudan haberi bile olmayan yöneticiler ayağa kalktı. 4 saat sonra başvuru geri çekilirken Yarsuvat’ın bu davranışına bütün yöneticiler tepki gösterdi.

1 HAFTA DÜŞÜNÜLECEK

Çarşamba günü ise Galatasaray Yönetim Kurulu toplanırken Yasaman, toplantıya mazeret bildirerek katılmadı. Bunun üzerine başkan Yarsuvat, yöneticilerine gelecek hafta yapılacak toplantıya kadar konuyu tekrar düşünmelerini ve eğer görevden alma konusunda hâlâ hemfikirlerse bunu haftaya Yasaman’ın bizzat iletmelerini söyledi.